Jesper Parve tähistab sünnipäeva: maailma parim kink

Elu24
Copy
Jesper Parve lastega
Jesper Parve lastega Foto: Stina Kase

Eesti kirjanik, saatejuht ja endine profikorvpallur Jesper Parve tähistab 3. veebruaril sünnipäeva!

Jesper Parve elukaaslane Mari Ojasaar teatas kolmapäeval ühismeedias, et 31. jaanuari öösel sündis perre pisitütar.

«Kas nimi juba teada? See oli küsimus, mida Jesperiga kuulsime üheksa kuu jooksul enim. Lisaks muidugi sellele, kas kõhust tuleb tüdruk või poiss,» nentis Ojasaar täna Instagramis ning lisas, et nimi jõudis nendeni juba kümme aastat tagasi.

«Siis töötasin Sydneys ja nimesilt mu rinnal Mari tekitas liiga palju küsimusi, kust ma pärit olen sellise nimega. Hoopis rahvusvahelisem oli nimi Maria ja Jesperi soovitusel ma selle nime endale rinda paningi,» meenutas ta. «See kõlav ja armas nimi Maria jäi meile hinge ja juba siis arutasime, et kunagi sobiks hästi tütrele.»

Ojasaar tõdes, et neile meeldib panna elukaaslasega lastele kaks nime, seega teine nimi tuli veel välja nuputada.

«Seekord on teise nime valik minu jaoks eriline. Mul on lihtsalt mitu varianti, mis meeletult meeldivad: Maria Aurora, Maria Sade, Maria Luna, Maria Amanita,» ütles ta.

Kuna täna, 3. veebruaril tähistab Jesper Parve oma sünnipäeva, tegi elukaaslane talle tohutult südamliku kingi. «Kuna täna on Jesperi sünnipäev ja mulle väga kõik nimevariandid sobivad. Siis kingin kallile võimaluse tütrele ise nime valida,» kirjutas Ojasaar, jagades tütrest pilti.

Jesper Parve jagas Instagrami loos, et tegu on maailma parima sünnakingiga.

Jesper Parve ja Mari Ojasaare laps
Jesper Parve ja Mari Ojasaare laps Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Elu24-le sõnas Ojasaar pärast sünnitust, et taastub kenasti Pelgulinna sünnitusmajas. «Olen väga hästi hoitud. Siin ämmaemandatele suur-suur kummardus, nii super naised koos naisi toetamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles