Viirushooaeg murrab võistlejaid: Merilin Mälk ei pääse Eesti Laulul lavale

Elu24
Copy
Mälk andis Instagramis teada, et kahjuks ta Eesti Laulu poolfinaalis laval üles ei astu.
Mälk andis Instagramis teada, et kahjuks ta Eesti Laulu poolfinaalis laval üles ei astu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Mul on minikleit, mida tahtsin nii väga selga panna,» sõnab löödult 21-aastane Merilin Mälk, kes haiguse tõttu Eesti Laulu laval esineda ei saa.

Ennist kirjutasime, et Eesti Laulu esimese poolfinaali avama pidanud Elysa on andnud positiivse koroonatesti, mistõttu ei saa ta astuda 3. veebruaril Saku Suurhallis lavale. Nüüd on sarnane saatus tabanud laulu «Little Girl» esitajat Merilin Mälku, kes pidi samuti esimeses poolfinaalis üles astuma.

«Räägin nüüd, kuidas asjad päriselt on,» ütleb Merilin oma Instagrami loos häälega, millest on kuulda, et noor artist on päris haige.

«Homme mina Eesti Laulu laval kahjuks esineda ei saa, sest ma olen haige. Ma jäin grippi. Olen end siin kodus ravinud, teen seda siiamaani ja endiselt taastun. Aga see ei tähenda seda, et ma homme Eesti Laulu laval ei võistle. Ma täiega võistlen, et saada finaali, kus saaksin laivis seda lugu esitada nii, nagu ma olin planeerinud ja harjutanud mitu kuud,» räägib Merilin. 

«Mul on minikleit, mida tahtsin nii väga selga panna,» on lauljanna kurb, et esineda ei saa.

ERR kirjutab, et haigestunud Merilinil on võimalus osaleda poolfinaalis muusikavideoga ning ta on lubanud saata kaasaelajatele video teel ka tervitused.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles