Eesti Laulu avaesineja Elysa on andnud positiivse koroonatesti: muidugi on kurb tunne!

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Eesti Laul 2022 poolfinalist Elisa Kolk, kelle võistluslugu kannab nime «Fire»
Eesti Laul 2022 poolfinalist Elisa Kolk, kelle võistluslugu kannab nime «Fire» Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Eesti Laulu esimese poolfinaali avama pidanud Elysa on andnud positiivse koroonatesti, mistõttu ei saa ta astuda 3. veebruaril Saku Suurhallis lavale, vahendab ERR.

Elisa Kolk, artistinimega Elysa, on andnud PCR-testi positiivse tulemuse ja peab seetõttu jääma kõrvale Saku Suurhallis toimuvast poolfinaalist. Eesti Laulu peaprodutsendi Tomi Rahula sõnul saab artist võistlusel siiski jätkata, kuid teha seda veerandfinaaliks valminud videoga.

Elysa rebis end poolfinaali viimasest ehk neljandast veerandfinaalist, kui kindlustas edasipääsu televaatajate häältega.

Poolfinalist Elysa on Elu24-le öelnud, et konkurss on olnud pikk ja kurnav. «Minule isiklikult meeldib kahe poolfinaali süsteem rohkem. Konkurss on kestnud juba novembrikuust saati ja olen nüüdseks juba päris väsinud. Natuke on veel minna,» lausus ta Elu24-le eelmisel nädalal.

Elysa vastab Elu24 küsimustele lühidalt sõnumiga ja vabandab, et ei saa rääkida. «Mul ei ole häält... Muidugi on kurb tunne! Aga minu taustalauljad ja tantsijad käisid täna Saku Suurhallis proovis ja ooomaigaaad – ka mina nägin seda show'd esimest korda video pealt. See oli lihtsalt ebareaalne! Nii tahaksin, et inimesed saaksid seda kõike näha...»

17. jaanuaril andis Eesti Laulu meeskond ühismeedia vahendusel teada, et nad on koos Saku Suurhalliga otsustanud poolfinaalid läbi viia ilma publikuta. 3. ja 5. veebruaril toimuvatele poolfinaalidele saab kaasa elada telekanalite ETV ja ETV+, Raadio 2 ja err.ee portaali vahendusel.

Kuid finaali ilma publikuta ei plaanita. «Eesti Laulu poolfinaalidele saab sel aastal kaasa elada vaid ERR-i kanalite vahendusel, publik saab Saku Suurhalli kaasa elama tulla finaalvõistluse päeval. Siis on publikul ligipääs nii päevasele proovile kui ka õhtusele finaalkontserdile,» lubab Eesti Laulu meeskond.

Elysa lugu «Fire» kõlab 3. veebruaril toimuvas esimeses poolfinaalis esimesena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles