KIHLUS LÄBI! ⟩ Suvel abielluma pidanud Kerdo Mölderi ja Priidu Heinroosi suhe purunes (3)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Kerdo Mölder ja Priidu Heinroos.
Kerdo Mölder ja Priidu Heinroos. Foto: Diana Klas

Kolmapäeva varahommikul tegi laulja Kerdo Mölder Facebooki südantlõhestava postituse, mis andis alust arvata, et kauaaegne paar on lahku läinud. Mölder kinnitas Elu24-le, et asjaolud on tõesti nii.

Ligikaudu kaheksa aastat koos olnud Kerdo Mölder ja Priidu Heinroos kihlusid möödunud aasta oktoobris, tänaseks on aga nende suhe purunenud.

Mõni aeg tagasi koliti koos Soome, kus leiti ka töökohad, et pulmade jaoks raha koguda. Suure peo planeerimine käis täie hooga. Miks aga paar ootamatult lahku läks, ei tea keegi.

«Ta pakkis asjad ja lahkus, jättes mind kõige otsa üksi,» ütles Mölder, kes on enda sõnul nii lõhki, et ei soovi olukorda pikalt kommenteerida.

Kolmapäeva hommikul tegi Kerdo Mölder Facebooki südantlõhestava postituse: «Ma olen mõistnud, et ma pean oma südamele kasvatama raudrüü – pean endast välja juurima liigse headuse ja vähendama empaatiat. Pean kasvatama endale tugevama selgroo ja mis kõige kurvem, pean üks päev mõistma, et maailmas ei eksiteerigi tõelist, suurt ja imelist – kahepoolset armastust!»

Priidu Heiroos lisas kolmapäeva pealelõunal Facebooki samal teemal ka oma kommentaari: «Ma tunnen, kõik mis tegin – on tehtud väga õigesti! Sellised kannapealt otsused ja muutused ei ole kindlasti kõige kergemad, aga siiski ikka tunnen, et ma ei teinud valesti. Elu on selleks liiga lühike, et mingeid otsuseid venitada ja tegemata jätta.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles