Võitja juba teada? Eesti Laulu favoriit kihlveokontorites on Stefan

Elu24
Copy
Stefan sai poolfinaali Eesti Laul 2022 kolmandast veerandfinaalist.
Stefan sai poolfinaali Eesti Laul 2022 kolmandast veerandfinaalist. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Laul 2022 poolfinaalid on kohe-kohe algamas ning juba järgmise nädala laupäeval selgub, kes esindab Eestit tänavusel Eurovisioonil. Kihlveokontorid ennustavad, et Eesti Laulu võidab Stefan looga «Hope».

Esimese Eesti Laulu poolfinaali eel ennustatakse kihlveokontorites kindlat võitu just Stefanile, vahendab eurovisionworld.com. 24-aastase Stefani ja tema loo «Hope» võiduvõimalus on kihlveokontorite järgi kahekümne laulu seas koguni 28 protsenti.

Teist kohta ennustatakse Ott Leplandile ja loole «Aovalguses», võiduvõimalus on praegu 14 protsenti. Kolmanda koha haaravad kihlveokontorite järgi endale Andrei Zevakin ning Grete Paia, kelle loo «Mis nüüd saab» võiduvõimalus on 11 protsenti.

Fännide kindel lemmik Eesti Laulul on Stefan.
Fännide kindel lemmik Eesti Laulul on Stefan. Foto: Kuvatõmmis Eurovision World kodulehelt

Eurovision Worldi kodulehel saab hääletada ka oma lemmikute poolt ning ka siin on Stefanil teiste Eesti Laulu poolfinalistide ees kindel edumaa. Eurovisiooni fännidelt on Stefan kogunud 1396 häält, millega ta on kindel liider. 

Siis läheb aga selles hääletuse edetabelis korralikuks rebimiseks. 651 häälega on hetkel teisel kohal Elina Nechayeva looga «Remedy», kolmas 587 häälega on aga Elysa looga «Fire». Neljanda lemmikuna on edetabelis Maian looga «Meeletu» ja tal on 558 häält.

Kui täppi on kihlveokontorid ennustanud, selgub alles 12. veebruaril, kui toimub Eesti Laul 2022 suurejooneline finaal. 

Enne seda toimuvad kaks poolfinaali, vastavalt 3. ja 5. veebruaril. Esimeses poolfinaalis võistlevad finaalikoha eest kihlveokontorite esikolmikust kaks lugu, Andrei Zevakini ja Grete Paia «Mis nüüd saab» ning Ott Leplandi «Aovalguses».

Kihlveokontorite absoluutset lemmikut Stefanit ning tema lugu «Hope» kuuleb Eesti Laulu teises poolfinaalis viimasena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles