Nexuse-Helen semmib kahe mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ShiShi kümnes sünnipäev, 21.11.2008 - Helen Randmäe
ShiShi kümnes sünnipäev, 21.11.2008 - Helen Randmäe Foto: Photo Factory

Kuigi endine Nexuse tüdrukutebändi laulja

Helen Randmäe

(23) väidab seltskonnaveergudel, et tema süda on vaba, võib amatsooni näha vaheldumisi kahe austaja käevangus. Üks neist on

Eda-Ines Etti

eks,

Martin Saar

(28) ja teine modell

Karin Karu

(25) poisssõber,

Reigo Randmets

(29), kirjutab Kroonika.  

USAs osaliselt resideeruva Martini sõprade sõnul on Martini ja Heleni vahel kindlasti midagi enamat susisemas, kui lihtsalt sõprus. Helen ise tunnistab, et käis hiljuti küll Martiniga suusareisil, kuid midagi romantilist nende vahel ei toimunud. 

Martin ise aga nendib, et temagi elus on hetkel kaks väga kallist inimest. Üks neist on maag David Copperfieldi eks Merily Jürna ja teine Helen Randmäe.

Samas on Helenit nähtud erinevatel seltskonnaüritustel ka seksika Prike tegevjuhi Reigo Randmetsa käevangus. Siiski veetis Reigo aastavahetuse pruunisilmse modelli Karin Karuga. Helen libistas suuska samal ajal Soomes koos Martiniga.

Karini sõbrannad teavad aga rääkida, et noorukesele modellile meeldivat aga hoopiski  Reigo sõprade ringi kuuluv advokaat Siim Mägi

Lähemalt loe, meie kohalikust seebiooperist, juba värskest Kroonikast! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles