Zombisarja «Elavad surnud» näitleja suri vaid 31-aastaselt

Elu24
Copy

Zombisarjas «Elavad surnud» end tuntuks mänginud Moses J. Moseley suri 26. jaanuaril vaid 31-aastaselt, vahendab nbcnews.com.

Moses J. Moseley mängis maailma kuulsaimas zombisarjas «Elavad surnud» («The Walking Dead») ilma lõua ja käteta Mike'i. 

Teated tema kahtlasest kadumisest lekkisid avalikkusesse juba varem, 26. jaanuaril. Moseley esindaja sõnul kinnitati tema surma esmaspäeval, 31. jaanuaril. 

Väljaandele TMZ juhtunut kommenteerinud pereliikme sõnul oli Moseley kadunud juba alates eelmisest pühapäevast ehk 23. jaanuarist. Nad helistasid ümberkaudsetesse haiglatesse, kuid tulutult, ning kuulutasid näitleja seejärel kadunuks. Positsioneerimise abil tehti kindlaks Moseley auto asukoht, mille juurest leiti ka tema surnukeha. Pereliikme sõnul suri Moseley kuulihaava tagajärjel. Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on algatatud menetlus.

Ohtralt järelehüüdeid

«Mosest armastasid nii paljud. Tal oli alati naeratus näol ja ta suhtus alati kõigisse ja kõigesse positiivselt. Me kõik oleme äärmiselt kurvad, et oleme kaotanud nii ilusa inimese, kellel oli kullast süda ja imeline oskus olla suurepärane näitleja. Igaüks, kes Mosest tundis, oli tema kohaloluga õnnistatud,» seisab Moseley esindaja järelehüüdes.

Südamlik postitus Moseley mälestuseks on avaldatud ka Twitteris, kus kontol The Walking Dead on AMC kirjutatakse: «Meie mõtted ja palved on meie #TWDPere liikme Moses J. Moseleyga.»

Ühismeedias mälestavad Moseleyt ka teised sarja kangelased, nagu Addy Miller, Melissa Cowan ja Jeremy Palko, ning ohtralt fänne.

Kõikide järelehüüetest jääb kõlama, et tegemist oli äärmiselt toreda inimese ja andeka näitlejaga, kelle kaotus on südantlõhestav.

Moseley mängis end laiemale avalikkusele tuntuks zombisarjas «Elavad surnud», mida vändati aastatel 2012–2015. Ta tegi kaasa ka HBO sarjas «Watchmen» ning filmides «Näljamängud: Lahvatab leek», «Joyful Noise», «Praktikandid» ja «Attack of the Southern Fried Zombies».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles