Endine Playboy-jänku väidab, et pidi varjama kahe uue liikme röövimist ja vägistamist

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Hugh Hefner söötmas oma jänkukestele Kimberly Stanfieldile ja Katie Lohmannile koogitükki.
Hugh Hefner söötmas oma jänkukestele Kimberly Stanfieldile ja Katie Lohmannile koogitükki. Foto: REUTERS FILE PHOTO/ Scanpix

Endine Playboy töötaja paljastab ettevõtte räpasemad saladused ja väidab, et pidi lausa kahe uue «jänkukese» röövi ja vägistamist varjama. Uued liikmed olid olnud nii noored, et ei osanud hirmu tunda.

PJ Masten töötas Playboys aastatel 1972–1982, algul jänkuna Los Angelese klubis ja seejärel nn jänkuema ametis klubide mänedžerina. Viimasena vastutas ta tema hoole all olnud nooremate töötajate treenimise ja järelevalve eest, kirjutab Insider.

«Nad olid õed ja ma palkasin nad tööle, sest nad olid täiesti jumalikud,» ütles Masten intervjuus kahe noore jänku kohta A&E saate «Secrets of Playboy» uues osas, mis ilmus esmaspäeval.

Masteni arvates olid äsja välja koolitatud töötajad vaid ligikaudu 21-aastased. Ühel õhtul olid nad tantsimas, kui kohtusid USA saatejuhi Don Corneliusega. Ta oli Playboy VIP-kuldliige ja Los Angelese klubi regulaarne klient. Seejärel kutsus Cornelius noored naised oma privaatalasse istuma ja endaga jooke jooma. Hiljem kutsus ta nad ka oma majja, meenutas Masten.

«Neil polnud tol ajal mingit hirmu,» rääkis Masten jänkude reaktsioonist Corneliuse kutsele. «Siis istusid need kaks noort tüdrukut tema Rolls-Royce'i ja läksid tema majja. Me ei kuulnud neist kolm päeva,» lisas ta.

«Need kaks noort jänkut olid Don Corneliuse majas ja nad eraldati. Üks oli ühte tuppa lukustatud ja teine ​​teise tuppa,» jätkas Masten. Lisaks olid õed kinni seotud ning nende kallal jõhkrutseti sadomasohistlikult puidust esemetega.

«See oli kohutav,» ütles Masten, kes ei viibinud väidetava kallaletungi juures ega täpsustanud, kust ta neid üksikasju teab.

Masten väidab, et tal ei õnnestunud juhtunust teatamiseks politseisse helistada.

Ta ütles ka, et «Playboy reeglid» takistastasid nii temal kui ka teistel Playboy töötajatel juhtumitest politseile teada andmast. Masten ei täpsustanud, kes Playboys keelas tal ametivõimudega ühendust võtta või kas see oli ettevõtte ametlik poliitika.

Kui Los Angelese Playboy häärberi turvaülem läks röövitud tüdrukuid ära tooma, olid nad Masteni sõnul verised, läbi pekstud ja narkouimas. Neil ei olevat lubatud vigastatud naisi haiglasse viia ning juhtumit tuli hoida ajakirjanduse eest varjatuna.

Saatesarjas, milles ka Masten oma avalduse tegi, käsitletakse veel süüdistusi Hugh Hefneri ja temaga seotud inimeste rikkumiste kohta, mis aastakümnete jooksul tehti. Suurem osa süüdistustest ei ole olnud kriminaaluurimise all ning puuduvad ka süütõendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles