FOTOD Rihanna on rase! Popstaar näitas uhkel jalutuskäigul oma beebikõhtu

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Rihanna.
Rihanna. Foto: Evan Agostini/ Scanpix

Kui eelmise aasta lõpus liikusid kuulujutud Rihanna rasedusest, siis laulja ei kinnitanud neid ega lükanud ka ümber. Nüüd aga näitas ta lõpuks beebikõhtu, poseerides fotograafile koos räpparist kallimaga.

Kõlakad Rihanna rasedusest läksid liikvele juba eelmise aasta novembris, kui laulja kandis Barbadose vabariigiks saamise pidustustel oranži liibuvat kleiti. Osal üritusel tehtud fotodel püüdis ta ka justkui oma kõhtu varjata. Siis ta veel aga rasedust ei kinnitanud.

Nüüd poseeris popstaar fotograafile oma räpparist kallima A$AP Rockyga kodulinnas Harlemis ning näitas uhkelt oma beebikõhtu, kirjutab Page SIx.

Rihanna kandis fotodel pikka roosat jopet, mida hoidis suletuna vaid üks nööp, ja avaraid rebenenud teksaseid. Lisaks rippus kõhu kohal juveelidega kaunistatud kee.

Kõlakaid Rihanna rasedusest on olnud varemgi ning 2019. aastal ringelnud jutte kommenteeris popstaar järgmiselt: «Ma ei mõtle sellistele asjadele. Aga ootan innukalt kõlakaid rasedusest, mis pärast seda intervjuud tekivad.»

Möödunud aasta septembris arvati samuti, et Rihanna on rase, kuna ta kandis Meti galal suurt mantlit, mis tema keha varjas.

Meti galal oli Rihanna koos oma praeguse kallima, USA räppari A$AP Rockyga. Esimest korda pandi muusikuid paari 2018. aastal, kui nad olid koos moesõul Pariisis. Järgmisel aastal nähti Rihannat ka räppari kontserdil Rootsis.

2020. aastal olid nad samuti koos New Yorgis, kuid siis arvati, et muusikud saavad lihtsalt hästi läbi ja veedavad niisama mõnusalt koos aega. 

Alles 2021. aastal vihjas räppar intervjuus nende suhtele ning A$AP Rocky nimetas Rihannat oma elu armastuseks. «Arvan, et kui sa tead, siis sa tead. Tema ongi õige.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles