Uus dokumentaal Madeleine McCanni kadumisest: andmed seovad kahtlusaluse pedofiili sündmuspaigaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Itaalia Milano politsei foto Christian Brücknerist. Ta peeti kinni, kuna kahtlustati narkootikumide salakaubaveos
Itaalia Milano politsei foto Christian Brücknerist. Ta peeti kinni, kuna kahtlustati narkootikumide salakaubaveos Foto: -Scanpix

Saksa uues dokumentaalfilmis uuritakse, kas ja kuidas on praegu vanglakaristust kandev sakslasest pedofiil Christian Brückner seotud Briti tüdruku Madeleine McCanni kadumisega Portugalis Algarves ligi 15 aastat tagasi. Dokumentaalis esitatakse uusi tõendeid, mis väidetavalt näitavad, et pedofiil oli seotud kolmeaastase tüdruku kadumispaigaga.

Briti ja Saksa meedia kirjutavad, et Madeleine McCann kadus ta vanemate Kate ja Gerry McCanni üüritud suvituskorterist 3. mai 2007 õhtul kohaliku aja järgi. Pere kolm last, kolmeaastane Madeleine ning pooleteiseaastased kaksikud magasid korteris, kui vanemad sõid sõpradega lähedal asuvas restoranis õhtust. Kate ja Gerry käisid lapsi vaheldumisi iga poole tunni tagant kontrollimas. Kui ema Kate läks kella 21.30 paiku kohaliku aja järgi neid vaatama, oli Madeleine kadunud. Kaksikud magasid rahulikult oma voodites.

Pere teatas lapse kadumisest Portugali politseile. Aastate jooksul on tüdruku kadumist uurinud ka Briti politsei ning viimasel ajal ka Saksa politsei, kuna põhikahtlusalune on sakslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles