KAHEPALGELISUS? Mehhikosse põrutanud Valga vallavanemat ootab reisi pärast vallandamine? (2)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Valga vallavanem Monika Rogenbaum.
Valga vallavanem Monika Rogenbaum. Foto: Arvo Meeks

Näib, et Valga vallavanemad on soojamaalembesed. Alles möödunud aasta alguses püüdis volikogu umbusaldada Ester Karuset, tuues üheks põhjuseks tema Balil käigu koroonaajal. Toona Facebookis Karuset noominud Monika Rogenbaum on aga nüüd ise Valga vallavanemana otsustanud nakatumise haripunktis sõita Mehhikosse.

Elu24 postkasti laekus nädalavahetusel mureliku valgalase kiri. «Juhin tähelepanu sellele, et Valga vallavanem Monika Rogenbaum puhkab praegusel ajal, mil omikroni haigestumine on haripunktis, Mehhikos.» Kohaliku sõnutsi on irooniline, et möödunud aasta jaanuaris tehti suur skandaal sellest, et endine Valga vallavanem Ester Karuse puhkas Balil.

«Rahvale anti teada, et vallavanema puhkusereisiga on kaasnenud vallavalitsuse mainet kahjustav meedia tähelepanu. Selle reisi pinnalt algatas ta ka Ester Karuse umbusaldamise,» räägib kohalik. Teda häirib ka asjaolu, et vallas on vastu võtmata eelarve ning teede-tänavate korrashoiuga ei tegele keegi, sest vallavanem on aja maha võtnud ja põrutanud Mehhikosse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles