Hispaanias puhkav Maarja Kerner-Ader sealsest kliimast: istume bassu ääres saabaste ja kasukatega

Elu24
Copy

Koos abikaasa Argo Aderiga Hispaaniasse puhkusreisile sõitnud Maarja Kerner-Ader kirjeldas ühismeedias sealset kliimat. Eestlannale pakkus rõõmu, et Hispaania kliima on hetkel väga huvitav.

«Me pole Argoga kahekesi reisimas käinud juba neli aastat,» avaldas Maarja Kerner-Ader kolm päeva tagasi oma Instagramis. Kolme lapse ema Maarja pole kulturistist abikaasa Argo Aderiga mõnda aega reisinud, kuid nüüd otsustati veeta pikem nädalavahetus Hispaanias, Barcelonas. Ja seda vaid kahekesti!

Nüüd imestas Maarja ühismeedias Hispaania kliima üle, mis on eestlanna sõnul hetkel väga huvitav.

«Hispaanias on huvitav kliima hetkel. Päeval käime kohvikutes nautimas päikest ja sooja ilma. Õhtul on aga ikkagi jahe ja istume bassu ääres saabaste ja kasukatega. Aga jube mõnus, saab nautida kuidagi nii palju erinevat, meile väga meeldib,» tõdes Maarja Instagramis.

Lisaks rõõmustas Maarja selle üle, et Barcelona oli nädalavahetuseks planeeritud puhkuseks ideaalne sihtpaik. «Kui üks sõbranna ütles kunagi paar aastat tagasi, et Barcelona on hullult lahe koht, kuhu minna, siis mõtlesin, et ma olen ikka pigem see ranna ja sooja ja Tai inimene. Olengi, aga selline kiire suts kuskile Euroopasse näiteks Barcelonasse on ka ideaalne. Oleme nii rahul, et just selle linna valisime. Siin on reaalselt kultuuri ja kõike … nii tore! Aitäh Barcelona.»

Maarja jagab oma reisimuljeid hoogsalt ka Instagrami-lugudes. Ka nendes jagas Maarja hetki basseini ääres ja imestas: «Bassu ääres saabastega polegi vist kunagi olnud. Soe aga samas külm.»

Hispaania talv algab enamasti 21. detsembril ja kestab umbes 20. märtsini. Tavaliselt on seal talvel päikseline, soojem kui mujal Euroopas ja üldjuhul kuiv, vahendab spain.info. Mõnes Hispaania osas sajab ka lund ning saab harrastada erinevaid talvesporte, samal ajal on aga näiteks Kanaari saartel umbes 24 soojakraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles