Jennifer Lopez on Ben Afflecki eksiga lähedasteks saanud

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Ben Affleck jaJennifer Lopez.
Ben Affleck jaJennifer Lopez. Foto: AUDE GUERRUCCI/ Scanpix

Jennifer Lopez ja tema kihlatu eksnaine Jennifer Garner on üksteist tundma õppinud ja isegi lähedasteks saanud. Nende jaoks on oluline eelkõige laste heaolu.

Sel ajal, kui Batmani osatäitjal Ben Affleckil ja naiste suurel iidolil Jennifer Lopezil romantiline suhe aina rohkem üles kuumeneb, soojenevad viimasel ka suhted oma kihlatu eksnaise Jennifer Garneriga.

HollywoodLife uuris kahe naise läbisaamise kohta paari lähedastelt, sest paljusid on see info väga huvitanud.

Allikate sõnul on kahe naise vaheline suhtlus tõepoolest üsnagi hea ning ollakse arusaamal, et eelkõige on tähtis laste heaolu. Lopez on Afflecki ja Garneri lapsed vägagi omaks võtnud ning saadakse suurepäraselt läbi.

49-aastane Ben Affleck ja Jennifer Lopez  taastasid oma suhte möödunud aasta mais pärast seda, kui naine läks lahku kihlatu Alex Rodriguezist . Affleck ja Lpoez on ka varem kihlatud olnud 2003. aastal. 

Affleck ja  Garner lõpetasid  oma abielu 2017. aastal, kuid jätkavad oma kolme lapse, 16 -aastase Violet , 12 - aastase Seraphina ja 9-aastase Samueli – sõbralike kaasvanematena kasvatamist. Lopezil on aga vanemast suhtest Marc Anthonyga kaksikud Max ja Emme.

Nüüd ongi suurel kärgperel ühiselt kasvatada viis last.

 Ben Affleck ja Jennifer Garner 2014. aastal.
 Ben Affleck ja Jennifer Garner 2014. aastal. Foto: Evan Agostini/ Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles