KÄTTEMAKS? ⟩ Selverist tulnud lasnamäelane sai halva üllatuse osaliseks: vaenlasi enda teada ei ole

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Tähesaju Selver Lasnamäel.
Tähesaju Selver Lasnamäel. Foto: Claire Peinar / Postimees

Reede lõunal Lasnamäe Selverisse sisseoste tegema läinud Toomast ootas poest väljudes täis soditud auto.

«Äkki keegi nägi täna Läänemere Selveri juures kella 12.00–12.30 vahemikus tegelemas sellise lollusega. Politseisse on avaldus esitatud,» seisab Lasnamäe elanike gruppi tehtud postituses.

Elu24-le rääkis Toomas, et viibis poes vaid 20–25 minutit, kuid tagasi parklasse jõudes oli tema auto täis soditud. «Tulin välja ja vaatas vastu selline kehv üllatus.» Kes sellise tembuga võis hakkama saada, pole mehel õrna aimugi. «Ei ole vaenlasi enda teada,» nentis ta.

Autot mees aga pesema ei kiirustanud. «Esmaspäeval tehakse korda. Ise ei tasu puutuda, võib värvi ära rikkuda, sest see siiski aerosooliga värvitud,» selgitas ta. «Loodame, et politsei teeb oma tööd ja leitakse üles,» sõnas ta lootusrikkalt.

«Käid poes 20 minutit ja päev rikutud.»

«Enam ei tehta maja seinal ja autol ka vahet,» kurjustas üks kommentaariumis. Mitmed spekuleerisid teo põhjuste ümber. «Auto omanik las mõtleb õhtul rahulikult järgi, kellega tal viimasel ajal vastasseise on olnud ja kes on selleks suuteline,» soovitas üks. Teine aga nentis, et ju astus mees kellegi varvastele või on hoopis võlgu.

Soditud auto
Soditud auto Foto: Erakogu

PPA pressiesindaja Barbara Lichtfeldt kinnitas Elu24-le, et politsei sai reedel kell 12.28 teate, et Läänemere tee Selveri parklas on aerosoolvärviga soditud sõidukit Volkswagen Touareg.

«Politseinikud fikseerisid sündmuskohal sõiduki kahjustused ja alustasid menetlust karistusseadistiku paragrahv 218 lõige 1 alusel, mida karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga,» lisas Lichtfeldt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles