5 asja, milleta uues kodus hakkama ei saa

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Kas sa oled soetamas endale uut kodu? Või see on sul juba olemas ning hakkad vaikselt sisse kolima? Palju õnne uue kodu puhul! Kodu soetamine on väga põnev, aga ka üpriski närvesööv protsess, kuid see kõik väärib seda. Mis on aga need asjad, mis tuleb ilmtingimata uude koju soetada, sest nendeta ei saa kuidagi elada?

1. Kaasaegsed kodumasinad

Kodumasinad hoiavad meie aega kokku ning säästavad ka loodust. Näiteks, kas sa teadsid, et paljud kodumasinad nagu näiteks nõudepesumasin kui ka pesumasin, kasutavad pesemiseks vähem vett, kui seda kuluks käsitsi tehes. Seega on kodumasinad asendamatud abilised nii meie enda ajakasutuse kui ka looduses osas. Kui sa oled suur kohvisõber, siis soeta kindlasti endale hea espressomasin või siis Chemex kohvikann. Suured smuuti armastajad peaksid kindlasti leidma enda kööki hea blenderi, millega valmistada hommikusmuuti ning miks mitte ka teha maitsvaid püreesuppe. Valides kodumasinaid, eelista energiasäästlikke mudeleid!

2. Suur diivan

Uue kodu soetamine on kulukas, seetõttu ei pruugi kõigil olla alati nii palju vahendeid, et sisustada maja või korter kõikide soovitud mööbliesemete ja dekoratsioonidega. Aga üks on kindel, et ilma diivanita ei saa. Diivan on sinu elutoa keskne ese, sa saad sellel lamada, lugeda raamatut ning nautida hommikukohvi. Samuti saad diivani olemasolul võõrustada enda külalisi - kas pole mitte tore kutsuda külla enda head sõbrad ja mängida üheskoos lauamänge või arutada maailma asju.

Nurgadiivanvoodi on eriti nutikas valik, sest see sobib nii külaliste võõrustamiseks, aga ka magamiseks. Lisaks on paljud nurgadiivanid koos pesukastidega, kuhu mahutada mitmeid asju, mida pole veel kuhugi panna, sest garderoobilahendus pole veel kohale jõudnud.

3. Mugav voodi

Uni on meie elus väga olulisel kohal - see annab meile energiat eesolevaks päevaks. Seetõttu peavad kõik unetunnid olema väga head ja kvaliteetsed. Hea une saladus on keeruline ja see sõltub päris mitmest erinevast asjast, aga üks asi, mida sa kindlasti saad enda hea une heaks teha, on soetada kvaliteetne voodi. Voodi peab olema mugav, toetama sinu keha kogu öö jooksul. Voodit valides on võimalik osta kõik osad eraldiseisvalt, nii voodipeatsi, voodiraami kui ka madratsi. Aga sa võid eelistada ka kontinentaalvoodit - see on voodi, kui kõik vajalik on kohe olemas. Mõnele mudelile on vaja juurde soetada voodipeats, aga see sõltub tootjast.

4. Kardinad ja rulood

Isegi, kui sa ei soovi kohe kõikidesse tubadesse kardinaid, ruloosid soetada, siis tee seda kindlasti magamistoa jaoks. Oluline on, et sa saaksid end öö jooksul välja puhata ning igasugune tänava valgus võib seda segada. Seetõttu on oluline, et magamistoas oleksid juba varakult olemas kardinad või ruloo. Ideaalis vali kardinad, mis on pimendavad, et saaksid rahulikku und nautida täiel rinnal.

5. Taimed

Kas teadsid, et taimed puhastavad õhku? Taimedel on toas väga oluline roll, üks neist on see, et nad suudavad puhastada ruumis olevat õhku, kuid lisaks sellele mängivad nad olulist rolli ka õhuniiskuse hoidmisel. Viimaseks on taimed ka oluliseks dekoratsiooniks igas toas. Too rohkem värvi ja rohelust enda tuppa koos taimedega. Kui sa ei ole suurem taimetundja, siis ära muretse, sest müügil on ka palju taimi, mis ei vaja väga suurt hoolt.

 
Copy
Tagasi üles