Meel mõru? Rakvere kauplus jagab röögatute elektriarvete omanikele lohutuseks tasuta mett

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy

Rakveres asuv kauplus on ühismeedias teinud toreda üleskutse: kogutakse kokku klientide elektriarved ning kõige suuremate arvete omanikud saavad mõru meele rahutuseks kingituseks purgi mett!

Rakvere Talupood tegi Facebookis toreda üleskutse: «Tasuta mesi! Too oma elektriarve Rakvere Talupoodi! 10 kõige suurema arve omanikku saavad purgi mett. Arvele lisa telefoninumber.» 

Kauplus võtab elektriarveid vastu 2. veebruarini. Poe ühismeedialehel seisab lisaks, et nad ei postita nimesid ega arvetel olevaid summasid avalikult kuskile. «Valik tehakse nende arvete seast, mis on poodi purki toodud,» kirjutatakse kaupluse Facebooki lehel.

Elu24 pöördus küsimustega praeguseks poodi jõudnud elektriarvete kohta ka Rakvere Talupoe poole. Selgub et reede lõunaks oli poodi toodud kümme elektriarvet, millest kõige suurem on pisut üle tuhande euro, keskmiseks arvete suurusjärguks on aga seni 350 eurot. 

Tore ettevõtmine on ühismeedias pälvinud netirahva heakskiidu ning kõnealust postitust on jagatud juba üle viiekümne korra!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles