Argo Ader põrutas abikaasaga Barcelonasse. Maarja: laste igatsus on siiani peal

Elu24
Copy

«Me pole Argoga kahekesi reisimas käinud juba neli aastat,» jagab Maarja Kerner-Ader ühismeedias. Instagramis avaldatud klippidest näeb, et paar veedab aega Barcelonas.

«Oleme vahepeal palju lapsi valmis teinud, aga reisimiseks on aega vähe olnud. Nüüd aga teeme endale pika nädalalõpu – ainult meie kaks,» õhkab Maarja südamete saatel, kuid lisab, et laste igatsus on tal väga suur. «Ootan hetkel lennujaamas, et see igatsuse tunne üle läheks ja saaks reisi nautima hakata! Vaikselt hakkab see tunne juba vist tulema,» jagas ta mõned päevad tagasi enne reisi.

Maarja Instagrami stoori põhjal veedab paar kevadises Barcelonas mõnusalt aega linna peal ohtralt samme kogudes ning head-paremat nautides. «Nii mõnus. Joome kohvi, jalutame, naerame, naudime, võtame päikest. Täpselt selline ideaalne linnapuhkus,» rõõmustab Maarja, kuid tõdeb, et endiselt kimbutab teda suur igatsus laste järele.

Aderite peres kasvab kolm poega: 2018. aastal sündinud Ron Braiton ja 2020. aasta juulis sündinud kaksikud Trevon ja Roven. Kulturist Argo Ader ja Maarja Kerner abiellusid 2018. aasta augustis. 

Mullu seksisõnumite skandaali sattunud paar on raskustest üheskoos üle saanud. «Sünnitusjärgne depressioon ei teki ainult emadel, see võib tekkida ka isadel, aga sellest ei räägi väga keegi. Lisaks raske koroonaaeg ja nii ta läks,» kommenteeris Maarja möödunud kevadel Kroonikas ilmunud lugu. Artiklis kirjutati, et Ader saatis naise sõbrannale seksisõnumeid, kus kurtis, et oma naine pole enam ahvatlev.

«Argo on, oli ja jääb oma lastele maailma parimaks isaks. Sellest pausist teavad meie omad inimesed,» selgitas naine oma sotsiaalmeediapostituses. «Mina olen teadlik kõikidest asjadest, mis sellel ajal juhtusid, ning olen kõigega rahu teinud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles