Selgeltnägija Marilyn Kerro on kolmandat korda lapseootel (3)

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Esmaspäeval algab saate «Kuuuurija» uus hooaeg ning kohe esimeses osas astub üles armastatud selgeltnägija Marilyn Kerro, kes avaldab, et on taas lapseootel.

Marilyn Kerro räägib saates teda pikalt hirmutanud ahistajast, kuid avaldab ka ühe positiivse uudise: nimelt ootab ta kolmandat last! «Ma ootan last,» kinnitab selgeltnägija, kes on juba seitsmendat kuud rase. 

Kerro kodus kasvab juba kaks last, keda ta ei näita avalikkusele just ülemäära tihti.

Esimest korda sai Kerro emaks 2018. aasta juunis. «Mu armsad inimesed, kes te olete minuga olnud juba aastaid. Jagan teiega oma rõõme ja muresid, õnne ja õnnestumisi alati,» kirjutas ta toona Facebooki. Poja nimeks sai Kaius-William.

Teise lapse ootusest teatas Kerro 2019. aasta suvel. Järgmise aasta jaanuaris avaldas naine, et talle sündis tütar! «Mul on hea meel teatada pisitütre sünnist. Ilusal kuupaistel ta siia maailma sündis, suureks rõõmuks oma perele,» jagas Kerro rõõmusõnumit ühismeedias.

Juba 31. jaanuaril räägib Eesti kuulsaim selgeltnägija saate «Kuuuurija» uue hooaja avaepisoodis erakordselt avameelselt sellest, kuidas üks hirmuäratav mees juba aastaid tal järel käib ning tema Rakvere poe aknaid kividega sisse pillub. Naine on korduvalt pöördunud ka politsei poole, kuid mingit abi ta sealt kuni «Kuuuurija» saate sekkumiseni saanud polnud. Kerro tunneb, et tema elu on täielikult ohus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles