SPORDIMINUTID ⟩ Ideaalne paar? Vaata, kuidas Grete Griffin abikaasaga armutult trenni vihub

Elu24
Copy

Ameerikas elav Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin ja tema abikaasa Robert Griffin III jagavad lisaks kõigele muule ka suurt armastust spordi vastu. Seda peegeldavad hästi videoklipid, mille Grete hiljuti ühismeediasse postitas.

Uhkes Florida villas elav paarike on oma elu lisaks perekonnale pühendanud ka spordile. Kui varem jagas eestlanna Grete Griffin treeningvideoid, kus ta figureeris üksinda, siis nüüd ei jää naisest sammugi maha ka tema abikaasa. Seda kinnitab Grete ka viimati Instagramis jagatud video juures: «Abikaasa on nüüd trennides vabatahtlik!»

Vaata lõbusat treeningvideot allpool!

Grete tutvus abikaasa Robert Griffin III-ga 2016. aasta jaanuaris Instagrami vahendusel, kui ameeriklane oli abielus veel Rebecca Liddicoatiga, vahendas Postimees. Suhe eestlannaga puhkes aga õide ja aprillis kolis profisportlane Robert abikaasast lahku. Sama aasta septembris andis ta sisse ka lahutuse.

Grete ja Robert abiellusid kaks aastat peale kohtumist ning nende peres kasvavad 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles