Räppar Cardi B-d laimanud juutuuber peab maksma üüratu summa kahjuraha

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Cardi B.
Cardi B. Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/ Scanpix

Aastaid tagasi Cardi B-d oma Youtube'i kanalil laimanud juutuuber Tasha Kebe saab pärast pikka kohtulahingut räpparilt korraliku vastulöögi. Cardi B advokaatide meeskond on näinud kõvasti vaeva ja pigistavad Kebelt välja suure summa kahjuraha.

2019. aasta märtsis esitas Grammy võitnud räppar hagi juutuuber Tasha Kebe vastu, süüdistades teda laimus, eraelu puutumatuse rikkumises ning ka emotsionaalse stressi tekitamises.

Kebe väitis oma Youtube'i kanalil, et räppar oli kunagi olnud prostituut. Samuti väitis ta, et Cardi B pettis oma abikaasat, tarvitas kokaiini ning oli nakatunud herpesesse ja HPV-sse.

Grammy võitja tundis, et juutuuber püüab tema karjääri nende õõvastavate laimavate väidetega hävitada, kirjutab People.

Kui kohtu esialgne otsus oli see, et Kebe peab laimu eest Cardi B-le maksma vaid 1,25 miljonit dollarit kahjutasu, siis tänaseks on see summa üle kolme miljoni dollari võrra suurenenud.

«Arvasin, et mind ei kuulata kunagi ära ja õiglus ei saa jalule seatud. Tundsin end täiesti abitu ja haavatavana,» kommenteeris Cardi B kohtuprotsessi, mis esialgu ei tahtnud kuidagi tema jaoks soodsat suunda võtta.

«Pärast peaaegu neli aastat kestnud korduvat laimu minu vastu toob see võidukas otsus mulle suurt õnne. Hindan kohtunik Rayd õiglase ja erapooletu kohtuprotsessi eest,» ütles ta ajakirjale People.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles