Paljarinnaline naisturist visati Veneetsiast välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Itaalia Veneetsia
Itaalia Veneetsia Foto: shutterstock.com

Itaalia laguunilinnast Veneetsiast visati välja naisturist, kes päevitas ja ujus sõjamemoriaali juures paljaste rindadega.

Tegemist oli 30-aastase tšehhitariga, kes paljastas end 21. jaanuaril. Ta jättis oma asjad monumendile ja hüppas külma veega laguuni. Pärast seda heitis ta mõrvatud naispartisani kuju juurde pikali ja tegi selfisid, teatab cnn.com.

Politsei saatis ta Veneetsiast kaheks ööpäevaks välja ja naine peab tasuma 450 eurot trahvi.

Veneetslane Mario Nason oli koos pojaga linnas, kui nägi veeäärse ausamba jalamil naist ja ta kahte kaaslast.

Veneetsia Biennale aedades (Giardini della Biennale) asuv kuju on pühendatud naistele, kes hukkusid fašismi vastu võideldes. Pool pronksist kujust asub vees, osa aga pronksist ja betoonist platvormil. Skulptuur kujutab tapetud partisani ja see on üks vähestest monumentidest, mis on Itaalias pühendatud naistele.

«See naine tundus püstihull, et ta külma vette ujuma läks. Siis tuli ta veest välja ja nägin, et tal olid jalas vaid bikiinipüksid. Rinnad olid tal paljad. Ta tuli korraks veest välja ja läks siis tagasi. Tundus, et temaga olid kaasas ta poiss-sõber ja üks naine, kes võis olla sõbranna. Nad tegid temast fotosid. Nad vist arvasid, et on kuskil avalikus rannas,» sõnas Nason kohalikule meediale.

Ta lisas, et paljas naine üritas ka kaheksa plusskraadiga päikese käes päevitada. 

Veneetslased kutsusid kolmikule politsei ja alasti ülakehaga naine võeti kinni. Politsei ei avaldanud ta nime, küll aga selle, et ta on pärit Tšehhist.

Ta sai antisotsiaalse käitumise eest noomituse ja 350 euro suuruse trahvi. Lisatrahvi 100 eurot sai ta alastuse eest. Lisaks ei tohtinud ta kaks ööpäeva Veneetsiasse tagasi minna.

Kohalike sõnul ei saanud turistid aru, mida nad valesti tegid, ja küsisid politseilt, milles probleem seisneb.

End paljastanud naise sõnul on ta üsna paju reisinud ning kui ta näeb mõnes paigas veekogu ja tal tuleb tahtmine sisse hüpata, siis seda ta ka teeb.

Tšehhitar oli selgitanud Veneetsia politseile, et tahtis fotode jaoks imiteerida surnud partisani, keda monumendil kujutatakse.

Veneetsias on turistide ebatavaline käitumine harilik. Nädal enne Tšehhist pärit naisturisti etteastet hüppas üks saksa keelt rääkinud mees Suurde kanalisse ning hakkas ujuma ja sukeldus. Politsei arvates võis ta olla professionaalne ujuja, sest ta liikus väga kiiresti edasi ja teda ei tabatud.

Veneetslane Nason lisas, et turistid võivad vahel olla väga jultunud. Seda, mida nad oma kodumaal teha ei julge, teevad välismaal.

Väga palju on neid turiste, kes tahavad näidata oma julgust kanalitesse hüppamisega, mis on keelatud.

Kohalike arvates muutuks Veneetsia väga koledaks ja labaseks paigaks, kui sajad tuhanded turistid teeksid kogu aeg keelatud asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles