Saate «Imikuga metsas» staarid ootavad perelisa: seiklused jätkuvad!

Elu24
Copy
«Imikuga metsas»
«Imikuga metsas» Foto: TV3

Perekond Jürgensonid, kes said eestimaalastele tuntuks sarjast «Imikuga metsas», avalikustasid viimases osas, et ootavad teist last. 

Teisipäeval jõudis vaatajateni TV3 dokumentaalsarja «Imikuga metsas» viimane osa, kus pereema Sindia jagas rõõmustavat uudist – perre on peagi oodata lisa.

«Uus suvi toob uued seiklused, siis me oleme metsas ilmselt neljakesi,» teatas Sindia. Uudisest kohkunud Tõnu jäi minutiteks tummalt seisma. «Kas ma pean midagi ütlema või?» küsin ta läbi naeru. «See läheb nüüd huvitavamaks.»

«Nüüd kindel, et ta nüüd siis suvel tuleb ja nii on,» kinnitas Sindia, kes sai uudisest ka ise alles samal päeval teada. «Me saame veel ühe lapse,» õhkas pereisa, valades pisaraid. «See on küll tore uudis,» nentis ta, öeldes, et seiklused jätkuvad.

Enda Facebooki lehel jagas pere rõõmustavat uudist juba möödunud nädalal. «Siin siis meie pesakonna noorim liige. Emme ja issi silmarõõm, Tarko mängukaaslane ja loodetavasti suur looduse sõber, rännu- ja matkasell,» seisis postitatud kõhubeebi foto juures.

«Imikuga metsas»

Sarja keskmes olid Tõnu, Sindia ja väike Tarko Torm, kes on sidunud oma elu looduse ja metsaga. Sarja tootja, TV3 tuntud telenägu Marek Lindmaa tutvustas sarja järgmiselt: «Sarja tasub vaadata juba seepärast, et näha, kuidas on kõikide mugavustega maailmas harjunud inimestel võimalik ka teisiti hakkama saada. Öelda tavainimeste jaoks iseenesestmõistetavatele asjadele «ei» ning reaalselt eladagi 20-kraadises pakases telgiga metsas. See sari rabab ja raputab oma lihtsusega ning annab võimaluse kõigil oma kiire elutempo juures korraks pausi teha ja astuda sisse hoopis teistsugusesse, ootamatusi täis maailma.» 

Pahameeletorm

Avaepisood tekitas aga vaatajates vastakaid arvamusi. «Imiku suhtes lubamatu. Talvel? Kus nüüd lastekaitse on?» küsis üks Facebookis. «Minu tunded on küll kahetised – kas ikka imik peab metsas olema?! Karastada saab last ju muul moel ka,» nentis kommentaariumis teine. 

Siiski leidus ka vaatajaid, kes perega metsas elanud imiku pärast ei muretse. «Inimesed elavad senimaani lastega elukohtades, kus puudub korralik toasoe, puudub elamises WC ja pesemisvõimalus, puudub tihti pesupesemise võimalus, ja nii aastaid,» leidis üks saate vaataja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles