Itaalia rokkbänd Måneskin lükkab kurbusega edasi Euroopa tuuri: ära jääb ka Eestis toimuma pidanud kontsert

Elu24
Copy
Ansambel Måneskin.
Ansambel Måneskin. Foto: Billy Bennight / Scanpix

Itaalia rokkbändi Måneskin kontsert oleks pidanud toimuma Saku suurhallis 13. märtsil 2022. Piletid on kõik välja müüdud. Täna teatas ansambel Instagramis, et koroonaviiruse tõttu lükkub Euroopa kontsertturnee edasi. 

Kontserdid lükkuvad edasi 2023. aastasse koroonaviiruse laialdase leviku tõttu. Ansambli liikmetel on väga kahju, et tuur tuleb edasi lükata, kuid tähtis on, et kontsert oleks kõigi jaoks turvaline. Bändi esindaja ütleb, et nad annavad nii pea kui võimalik teada, millal kontserdid toimuvad. Ansambel tänab kõiki fänne ja loodab mõistvat suhtumist.

Praegu käib töö tuuri uute kuupäevade kinnitamisega ning need avalikustatakse hiljemalt 1. märtsil. Korraldaja annab teada, et kõik seni ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval. Kõikidele lisaküsimustele, mis piletitega seoses tekivad, vastatakse peale uute kuupäevade välja kuulutamist.

Måneskin on esimene Itaalia rokkbänd, mis on kahe lauluga jõudnud ÜK singliedetabeli esikümnesse, ning teine bänd Eurovisiooni ajaloos, mis on figureerinud Billboard Global 200 edetabelis. Bänd on kogunud miljoneid kuulamisi ja vaatamisi Spotifys, iTunesis, YouTube’is, Deezeris jm ning andnud mitmeid välja müüdud kontserte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles