Merylin Nau müüb populaarset parfüümi korraliku juurdehindlusega: Eestis on see ainulaadne saadus! (3)

Elu24
Copy

Tõsielustaarina tuntust kogunud ning nüüd Ameerikas oma unistusi ellu viival Merylin Naul on ligipääs heale ja paremale Ameerika kraamile, mida ta on nõus ka oma jälgijatele lahkelt andma. Seda aga krõbeda hinna eest.

Eestit Miss Globali võistlusel esindav suunamudija Nau jagas oma Instagramis valikut Kim Kardashiani parfüümidest, mis on tuhandete naiste südamed võitnud. «Tuttuued KKW Fragrance'i uue kollektsiooni lõhnad. 100 € pudel,» kirjutab Nau ja lisab, et pakiautomaati saatmine on selle hinna sees.

Merylin Nau müüb oma Instagramis KKW parfüüme
Merylin Nau müüb oma Instagramis KKW parfüüme Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Ainuke võimalus! Eestisse tellida ei saa,» lisab Nau, kes ilmselt teab, et tegu on tõesti eksklusiivse kraamiga. KKW parfüümide kodulehel on aga nende hind kõigest 45 dollarit ehk umbkaudu 39,8 eurot. Miks küsib Nau parfüümide eest ligi 60 eurot rohkem krõbisevat? «Saatmise hind tuli juurde. Lisaks on Eestis see ainulaadne saadus ja seega seda hinda väärt,» ütles Nau Elu24-le.

Kim Kardashiani parfüümide hinnad originaallehel.
Kim Kardashiani parfüümide hinnad originaallehel. Foto: Kuvatõmmis KKW fragrance lehelt

Nau lööb kaasa Miss Globali võistlusel, kus ta esindab Eestit. Ta kutsub eestlasi üles jälgima Instagramis Miss Globali lehekülge, mis mõne päeva pärast privaatseks tehakse. Sellest, kui palju inimesi annab Nau poolt privaatsel Instagrami kontol hääle, sõltub tema võiduvõimalus. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles