Blogija Marimell annab korteri üürile: kolime täna välja!

Elu24
Copy
Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers, Marimelli blogi autorid.
Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers, Marimelli blogi autorid. Foto: Mari-Leen Albers

Blogijapaar Marimell ehk Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson teatavad ühismeedias, et kolivad täna välja oma mullu mais soetatud korterist.

«Kui keegi otsib Tiskres kolmetoalist korterit, siis enne kui ametlikult üles läheb, võib meilt otse küsida,» teatavad Eesti ühe loetuima (pere)blogi autorid Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson oma Instagrami stooris. Huvilistel on korteriga võimalik tutvuda marimell.eu blogis, kus on üksikasjalik postitus koos piltidega möödunud aastast, mil elamine valmis sai. 

«Marimelli kodulugu sai alguse 14. mail, kui allkirjastasime laenulepingu. 1. juunil saime võtmed ja alustasime sisustamisega. Üks nädal enne kolme kuu kukkumist saabusid viimased asjad ja nüüd võib öelda, et valmis. Selleks korraks,» kirjutas Marimell oma blogis mullu 21. septembril.

Nüüd siis ongi selleks korraks kõik! Nimelt avanes neil detsembris võimalus soetada eriti hea diiliga ridaelamuboks. «Piirkond on meile ammu meeldinud, tõele au andes, elasin ma 25 aastat siit paari kilomeetri kaugusel ja kuigi vahepeal nautisime kesklinna võlusid, siis siin on ikka palju mõnusam, eriti lastel kasvada,» seisab 10. jaanuari blogipostituses.

Uue kodu sisustamisega on blogijatel käed tööd täis. «Viimased kümme päeva on läinud helikiirusel, mööda mööblipoode kooserdades, lampe otsides, mööblit tellides, elektrikuid taga ajades, maalriga läbirääkimisi pidades, vana kraami müües, uusi asemele otsides jne,» jagas Marimell möödunud nädalal ühismeedias. 8495 eurot hiljem hakkab uus elamine tema sõnul juba ilmet võtma.

Vana koduga jätab pere hüvasti juba täna. «Uued pildid ja ametlik kuulutus ilmselt läheb üles uuel nädalal millalgi. Homme tuleb koristaja ja meie kolime ametlikult välja,» selgub 23. jaanuaril tehtud stoorist, et korter on kohe-kohe vabanemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles