MEELEOLUKAD FOTOD ⟩ Taavi Rõivas veetis nädalavahetuse lastega talvemõnusid nautides (1)

Elu24
Copy

Endine poliitik ja suur spordisõber Taavi Rõivas süstib spordipisikut ka oma lastesse. 

Viimasel ajal suure spordifännina tuntust kogunud Taavi Rõivas veetis möödunud nädalavahetuse lastega Nõmme lumepargis, kus võsukesed said kõvasti suusatamist harjutada. «Spordipäev Nõmmel,» teatas Rõivas pühapäeval ühismeedia postituses ning jagas lõbusast ja sportlikust päevast ka toredaid jäädvustusi.

Detsembris jooksis Taavi Rõivas oma elu neljanda täispika maratoni. 42,2 kilomeetri läbimiseks kulus tal neli tundi ja viis minutit.

«Aeg tagasihoidlik, aga see oli puhtalt viimaste nädalate rohke reisimise ja liiga enesekindla (21,1 peal 3.38 tempos) alguse viga,» lisas ta.

Siiski nentis Rõivas, et elamus oli võimas sellegipoolest! «Vara end veel jooksjana maha kanda!» tõdes ta ning tänas nii treenerit kui jooksukaaslasi. Rõivas osales ka augusti lõpus Tallinnas toimunud võistlusel Ironman 70.3. Läbida tuli 3,8 kilomeetrit Harku järves ujudes, seejärel 180,2 kilomeetrit rattal ja lõpuks 42,2 kilomeetrit joostes.

Kuigi starti läks Rõivaste abielupaar koos, jõudis finišisse vaid Luisa. «Minu raudne teekond sai täna esimeses vahetusalas väikese tagasilöögi: kohtunik teatas, et ujusin 6 minutit kauem, kui viisakas oleks. Reeglid on reeglid ja kuigi enesetunne suurepärane ja tahet ning energiat meeletult, siis ratta selga mind ei lubatud,» tõdes Taavi sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles