Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO ⟩ Reisija püüdis Elroni rongis videole end rahuldanud mehe: ma olen tegelikult päris šokeeritud (2)

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Tallinna-Kehra liinil sõitnud rongis leidis ühel jaanuarikuu pimedal õhtul aset äärmiselt ebameeldiv vahejuhtum: nimelt otsustas rongis viibinud mees end avalikult rahuldada. Tänaseks on politsei mehe isiku tuvastanud.

8. jaanuari õhtul leidis Tallinna-Kehra rongis aset ebameeldiv seik, mis salvestati ka videole. «Tahan näidata, milline on elu, kui oled naine ja hilja õhtul rongiga sõidad. Tegelikult olen ma sellest päris šokeeritud,» kirjutas video autor Instagrami kasutajale See Pole Okei, mille haldajad naisele kohe nõu jagasid. «Soovitasime tal koheselt politsei poole pöörduda ja ka Elroniga suhelda. Juhendasime, kuidas politseisse avaldust teha, ja nüüd kirjutas ta meile, et politsei suhtles temaga, neil on videos olev mees tuvastatud ning mehele tehakse trahvi. Politseisse pöördumisest on päriselt ka kasu. Väikeste sammudega turvalisema kogukonna poole!» 

Ühismeediasse jõudnud videot kommenteerisid ka inimesed, kes on ise sarnasesse olukorda sattunud. «Ma pidin kunagi ammu, võibolla 16–17-aastasena tegema bussireisi läbi nii, et mingi päss istus diagonaalis minust ja tegeles asjaga terve see aeg mind passides. Sõit kestis kuskil poolteist tundi. Olin ilmselgelt liiga noor, et midagi öelda, aga kui praegu nii juhtuks, siis oi, kuidas ütleks!» meenutatakse ühes kommentaaris.

PPA pressiesindaja sõnul antakse taolistest juhtumitest politseile teada paaril korral aastas. «See on ka ainuõige teguviis, sest nii saab avalikus ruumis teisi inimesi oma käitumisega häirinud inimese vastutusele võtta. Kõnealune juhtum on selle kohta heaks näiteks,» kinnitab ta.

Politseile teatati, et 8. jaanuari õhtul pärast kella 21 Tallinnast Kehra suunas liikunud rongis viibinud mees rahuldas ennast seksuaalselt. Alustatud väärteomenetluses tuvastati avaliku korra rikkujana 38-aastane mees ja politsei määras talle 19. jaanuaril kiirmenetluse otsusena karistuseks rahatrahvi. Otsus ei ole veel jõustunud.

Videot kõnealusest juhtumist saab vaadata allpool.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles