Endometrioosi tõttu läbi raskuste lapse saanud näitlejanna Emma Roberts läks kallimast lahku

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Emma Roberts filmis «Paradise Hills» (2019)
Emma Roberts filmis «Paradise Hills» (2019) Foto: Cap/rfs/ Scanpix

Näitlejanna Emma Roberts (30) läks oma kallimast Garrett Hedlunist (37) lahku kohe pärast nende lapse esimest sünnipäeva. Allikate sõnul andis pandeemia suhtele paraja põntsu.

Allikate väitel on 30-aastane näitlejanna Emma Roberts oma näitlejast kallimast ja lapse isast Garret Hedlunist lahku läinud, vahendab People.

Lähedaste sõnul oli nende suhte lõpp tormiline. «See on nii kurb, kuid nad annavad endast parima, et oma last siiski koos kasvatada,» sõnas üks allikas.

Lahkuminek leidis väidetavalt aset kohe pärast lapse esimest sünnipäeva, mida tähistati toreda peoga detsembri lõpus.

Roberts on enda sõnul tahtnud terve elu emaks saada, kuid mõned aastad tagasi diagnoositud endometrioos oleks tema unistusele peaaegu saatuslikuks saanud. Näitleja oli sunnitud oma munarakud külmutama selleks, et tal oleks mingigi võimalus emaks saada.

Allikate sõnul mängis Robertsi ja Hedlundi suhte purunemisel rolli lapse saamisega kiirustamine, eriti just pandeemia ajal. Meediaväljaande People allikas aga rõhutas, et Robertsi soovi kiirelt emaks saada mõisteti, sest oli oht jääda lastetuks.

Näitlejatest ekspaari poeg sündis 27. detsembril ja sai nimeks Rhodes. Tegu on mõlema esimese lapsega.

Robertsit ja Hedlundi nähti esimest korda avalikult koos 2019. aasta märtsis, vahetult pärast seda, kui näitlejanna endine suhe purunes. Nimelt oli Roberts 2012. aastast alates vahelduva eduga koos telesarja «Ameerika õudukas» kaasnäitleja Evan Petersiga (33).

2013. aastal Roberts arreteeriti, kuna paar oli läinud tülli ning Peters sai kakluses verise nina. Väidetavalt oli Roberts kallimat ka hammustanud. Peters süüdistust ei esitanud, Roberts sai mõne tunni pärast vabadusse ning paar proovis sellest üle saada. 2013. aastal nad kihlusid.

Roberts ja Peters olid koos kuni 2019. aastani, kuid tegid oma suhtes pikemaid pause nii 2015. kui ka 2016. aastal.

Nende keerulise suhte lõppedes avaldas allikas meediaväljaandele Us, et Roberts ja Peters jäid sõpradeks. «Evan kolis välja. See ei olnud halb lahkuminek,» kirjeldas allikas.

Hedlund oli enne Robertsit suhtes näitlejanna Kirsten Dunstiga (38).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles