Oscari-võitja Regina Kingi poeg suri vaid 26-aastaselt

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
USA näitleja Regina King koos oma poja Ianiga 2011. aastal.
USA näitleja Regina King koos oma poja Ianiga 2011. aastal. Foto: Shutterstock

Vaid mõni päev pärast oma 26. sünnipäeva otsustas Regina Kingi poeg Ian Alexander juunior siitilmast lahkuda. Terve pere on sündmusest šokeeritud ning omadega täiesti läbi.

Väljaanne People kirjutab, et Ian oli Regina Kingi ainus laps, kelle ta sai oma endise abikaasa, plaadiprodutsendi Ian Alexander seenioriga.

Oma isast oli noormehel väike muusikapisik siiski külge hakanud ning ta pidas teinekord ka DJ ametit. Ema jaoks oli Ian aga au ja uhkus.

Regina King läks Alexander seeniorist lahku 2007. aastal ning ta tunnistab, et üksikvanemaks olemine polnud sugugi kerge, kuid miski pole tema arvates tugevam kui tema armastus oma poja vastu.

«Sa ei tea, mis on tingimusteta armastus. Sa võid öelda, et tead, aga kui sul pole last, siis sa ei tea, mis see on. Kui sa seda koged, on see kõige rahuldustpakkuvam.»

Emal ja pojal oli nii tugev side, et nad tegid lausa ühesugused tätoveeringud arameakeelse kirjaga «tingimusteta armastus».

Ian saatis sageli oma ema ka punastel vaipadel, sealhulgas 2019. aastal, kui ta nimetas teda Kuldgloobuse galal superemaks.

«Ta on lihtsalt super ema, ta ei lase halbadel tööpäevadel ega muulgi enam tagasi tulla ja meie aega ära rikkuda. On tõesti äge, et mul on ema, kellega saan koos aega veeta,» ütles Ian toona.

King ütles, et Ian tegi ta sel õhtul õnnelikumaks kui miski muu siin maailmas.

Regina King on eestlastele enim tuntud filmist «Tuhkatriinu lugu», kus ta mängis koos Hillary Duffiga, ning ka filmist «Issi lasteaed», kus peategelast kehastas Eddie Murphy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles