Galerii: maailma kuumim peobänd LMFAO jõudis Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna esineb Club von Überblingenis maailma kuumim peobänd LMFAO.

Vaata, kuidas staarid saabusid Tallinna lennujaama!

2011. aasta edetabelite absoluutne liider ja tantsusaalide lemmik LMFAO lubas kontserdikülastajatele tõelist möllu.

Spetsiaalselt LMFAO kontserdi jaoks tuuakse kohale eraldiseisev PA-süsteem ning Club Von Überblingenisse paigaldatakse hiiglaslik valguspark. Saateansambli ja suure hulga taustatantsijate mahutamiseks tuleb suuremaks ehitada ka lava ning kokkuvõtvalt võib öelda, et sellist möllu pole Club Von Überblingeni publik kindlasti varem näinud.

Karismaatilise Redfoo juhtimisel lavale astuva ansambli ning enam kui 30-liikmelise saatjaskonna nõudmised lavataguste ruumide söökide osas pole kuigi suured, palju rohkem rõhku on pandud konkreetsete karastavate ja joovastavate jookide nimekirjale.  
Igas artistide ja taustabändi ruumis peab lisaks suurele valikule import- ja kohalikule õllele olema 1 pudel Ciroc Vodkat, 1 pudel Patron Silver tekiilat ja 2 pudelit Moet šampust. Kontserdi ajaks nõuab esineja aga 20 pudelit šampust ainuüksi publiku piserdamiseks ning reipa enesetunde hoidmiseks vajab bänd 28 purki Red Bull energiajooki.

Lisaks  läheb esineja ja taustabändi jaoks tarvis tervelt 96 täissuurses rätikut ning kontserdi ajaks tuleb lavale toimetada lisaks veel 24 musta käterätikut.
LMFAO kontserdi produktsioonijuht Martin Kuut lausus, et tegemist saab olema ühe keerukaima sündmusega New Line Agency portfoolios.

«Kuigi tegemist on tehniliselt keerulise kontserdiga korraldaja jaoks, siis piletiostjad saavad kõik väga võimsa show osaliseks, kus ei puudu livebänd ja paljupalju taustatantsijaid,» lausus Kuut. «Hilised ärkajad saavad kiiresti tegutsedes lunastada ka Piletilevist mõne pileti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles