FOTOD JA VIDEO Uus kodumaine sari toob armastajatena ekraanile Desiree Mummu ja Marko Matvere

Elu24
Copy
Uus sari «Armastus». Marko Matvere ja Desiree Mumm.
Uus sari «Armastus». Marko Matvere ja Desiree Mumm. Foto: TV3

Uues Henrik Normanni loodud teleseriaalis «Armastus» saab näha mitmeid tuntud nägusid. Vaatajate südamed sulatavad kaks paarikest, kelle ümber armastuslugu keerleb.

Romantika süttib TV3 uues teleloos «Armastus», mille peaosades on Lisabet Loigu ja Oskar Seeman. Noorte armastus pole aga ainus taoline – Lisabeti tegelase isa ja kasuema kehastavad Marko Matvere ja Desiree Mumm. 

Lisabet ja Oskar.
Lisabet ja Oskar. Foto: TV3

«Armastuse» režissöör, lavastaja ja üks stsenaristidest Henrik Normann ütleb, et tegemist on imekauni ja romantilise noorte armastuslooga. «See on nagu muinasjutt, milles me kõik osaleda sooviks. Ilus nii sisult kui ka vormilt, tõestades, et armastus esimesest silmapilgust on võimalik!»

Lisaks romantikale on sari seiklusrohke ja üllatavate pööretega. Normanni sõnul nautis kogu sarja meeskond võtteid Eestimaa kauni loodusega paikades ning keeruliste ja põnevate märuliepisoodide filmimist.

«Lembestseenide kõrval lendavad sarjas helikopterid, toimuvad tagaajamised ja rabaseiklused. See kõik kokku oli põnev, ergutav ja virgena hoidev protsess. Hea stsenaarium, erinevad karakterid ja fantastiline tiim. Loodan, et nii huvitav sisuline areng kui ka pildikeel pakuvad vaatajatele võimalust muud mured unustada ning lasta end sel telekevadel koos «Armastusega» armastuselainel kanda! Me kõik nautisime seda protsessi – see ongi vist õnn!» ütleb Normann.

Lisabet ja Oskar.
Lisabet ja Oskar. Foto: TV3

Sari jõuab TV3 vaatajateni veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles