VAATA VIDEOT ⟩ Karl-Erik Taukari uuele loole ilmus muusikavideo, kus astub üles tuntud Eesti kulturist

Elu24
Copy
Karl-Erik Taukari uuele loole ilmus muusikavideo.
Karl-Erik Taukari uuele loole ilmus muusikavideo. Foto: Mihkel Sillaots

Täna ilmus Karl-Erik Taukari uue loo «Ookean» muusikavideo, mille peategelased Taukar ja Ott Kiivikas püüavad videos naistegelasele Katariina Rahumäele silma jääda. Kas ja kellel see õnnestub, selgub muusikavideost.

Karl-Erik Taukari uue loo «Ookean» ilmumisest on möödas kuu aega ning nüüd rõõmustab artist enda kuulajaid ka loo muusikavideoga, mille tegevus leiab aset bowling'u-saalis. «Videos jäljendame bowling'u kuldaega, kus naistele muljet avaldamiseks piisas vaid ühest heast viskest. Kui territooriumile ilmub uus mängija, on vaja kohalikul alfal talle lihtsalt koht kätte näidata,» jutustab muusikavideo režissöör Jaan Sinka video ideest.

Taukari kõrval astub konkurendi rollis üles tuntud sporditegelane ja kulturist Ott Kiivikas, kelle tegelane muusikavideos on mõnusalt humoorikas. Mõte kaasata Kiivikas videosse tuli Taukarilt. «Otsisime videosse tegelast, kes mõjuks jõuliselt ja kardetavalt juba esimesest kaadrist. Olen veendunud Oti jälgija Instagramis juba pikka aega, mehel on lisaks üldisele karismale ja teovõimele looduse poolt antud ka silmapaistev komöödiageen, mille olemasolust ilmselt paljud ei tea. Minu jaoks polnudki teist varianti ja mul on hea meel, et Ott kohe nõus oli,» rääkis Taukar.

Taukari uues videos osaleb ka Ott Kiivikas.
Taukari uues videos osaleb ka Ott Kiivikas. Foto: Mihkel Sillaots

«Kogu võttepäev möödus mõnusalt vabas atmosfääris, kuna video idee oli humoorikas ja mänguline. Oli puhas nauding näha, kui hingestatult kõik oma absurdseid rolle kehastasid,» ütleb režissöör Sinka rahulolevalt.

«Võib öelda, et casting'u-protsess oli väga moodne, sest ka Katariina jäi meile silma Instagramist,» ütleb Taukar muigega. «Me otsisime kedagi, kel oleks loomulik mängida sellist eneseiroonilist rolli. Täielik ühe-teigi-tüdruk!» lisab ta.

Karl-Erik Taukari loo «Ookean» autorid on Gevin Niglas, Fred Krieger, Stefan Airapetjan, Vallo Kikas, Karl-Erik Taukar, Ago Teppand ja Lauri Räpp. Loo esmaesitus toimus 12. detsembril «Eesti otsib superstaari» superfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles