«Oleme nüüdseks elanud mitmes erinevas linnaosas!» Eesti rikkaim naine kolis perega Lõuna-Aafrika Vabariiki

Elu24
Copy
Kristel Kruustük ja Marko Kruustük. Eesti Vabariik 102. Presidendi vastuvõtt Ugala teatris.
Kristel Kruustük ja Marko Kruustük. Eesti Vabariik 102. Presidendi vastuvõtt Ugala teatris. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Miljonärist ettevõtja Kristel Kruustük naudib terve perega mõnusat elu Lõuna-Aafrika Vabariigis. 

Eesti äriajakirjanduses Eesti rikaste edetabeli noorimaks miljonäriks tituleeritud Kristel Kruustük avaldas ühismeedias kauneid kaadreid Lõuna-Aafrika Vabariigi pealinnast. Ühismeedias ringi vaadates jääb mulje, et mobiilirakendusi testiva idufirma Testlio asutaja ja tegevjuht elab perega juba mõnda aega Kaplinnas. 

«Hommikud Constantias. Ma ei usu, et on paremat viisi päeva alustamiseks, kui koos perekonnaga olemine,» avaldas Kruustük ühismeedias.

«See on meie jaoks teine kord Kaplinnas ja me oleme siin elanud erinevates linnaosades: Fresnayes, Green Pointis, Camps Bays. Kõik need kohad asuvad ookeani kaldal ja just seal on kõige kiirem elu! Nüüd oleme Constantias, mis on veinide poolest tuntud äärelinn. See koht meenutab mulle väga Palo Altot Silicon Valleys,» tunnistas ta.

Postitustest selgub, et see, kui kauaks nad Lõuna-Aafrika Vabariiki jäävad, on veel lahtine. «Maini on lubatud olla,» vastas Kruustük tema pere plaanide kohta uurinud jälgijale.

Kruustükid kolisid Lõuna-Aafrika Vabariiki juba novembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles