MyHitsi raadiot juhtinud Ott-Sander Palm annab ameti üle

Elu24
Copy
Ott-Sander Palm.
Ott-Sander Palm. Foto: Andrei Ozdoba

Viis aastat raadio MyHits programmi vedanud Ott-Sander Palm annab ameti üle ja suundub alates 21. jaanuarist juhtima meelelahutusettevõtte Live Nation korraldatavate kontsertide turundust.

Ott-Sander Palm liitus raadioga MyHits esialgu turundusjuhina, ent jaama väga edukas start pani peagi tema õlgadele ka kogu programmi eest vastutamise.

Tänaseks on raadio MyHits kasvanud väga stabiilse kuulajaskonnaga raadiojaamaks, mida igal nädalal kuulab 155 000 inimest. Ajal, mil noori on väga keeruline kõnetada, on just MyHits leidnud üles publiku alla 25-aastaste vanuserühmas. Sellele on kindlasti kaasa aidanud keskendumine parima võimaliku muusika mängimisele.

MyHitsi muusikavaliku abil sündis samanimeline telekanal, mis on Duo Media Networksi kanalivalikus samuti kindla koha leidnud. Väga aktiivselt tegutseb MyHits ka sotsiaalmeedias, olles Eesti üks jälgitumaid raadiojaamu kõikidel platvormidel.

Uuest nädalast asub raadio MyHits programmijuhina tööle Marit Lekstein, kes on varem töötanud sellistes muusikaäri lipulaevades nagu Sony Music ja Universal Music, olnud mitme Eesti artisti mänedžer ning turundanud eri kontserte ja üritusi.

Laiem avalikkus tunneb Ott-Sandrit ka laulja Getter Jaani elukaaslasena. 2019. aastal said nad lapsevanemateks, kui ilmavalgust nägi tütar Emily Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles