SAATEJUHID ISOLATSIOONIS ⟩ Koroonasse nakatunud Marko Reikop: kõige vängem on olnud see, et mul oli ühel hetkel väga külm (1)

Elu24
Copy
Marko Reikop ja Grete Lõbu isolatsioonis.
Marko Reikop ja Grete Lõbu isolatsioonis. Foto: Kuvatõmmis "Ringvaatest"

Teisipäeval tuli ilmsiks, et «Ringvaate» saatejuht Marko Reikop andis mõned tunnid enne otse-eetrit koroonakiirtesti positiivse tulemuse. 

«Marko Reikopi Covidi kiirtest näitas positiivset tulemust, nii et kuni PCR-testide tulemuste selgumiseni toimetavad nad mõlemad Gretega saadet kodust,» teatas «Ringvaade» teisipäeval ühismeedias. Saate juhtimise võttis üle Hannes Hermaküla.

Kolmapäevases «Ringvaates» avaldasid Grete Lõbu ja Marko Reikop videosilla vahendusel, kuidas tervis on.

«Tunnen end täiesti tervelt ja normaalselt. Midagi ei ole viga, ainult see, et pean kodus olema,» tunnistas Lõbu, kelle PCR-test näitas negatiivset tulemust. Kollektiivselt otsustati siiski, et saatejuht jääb igaks juhuks isolatsiooni.

Lõbu nentis, et on alates eilsest õhtust teinud suisa neli testi. «Esimene kiirtest oli positiivne, teised negatiivsed. Ka eile õhtul tehtud PCR-test näitas negatiivset.» Nädala lõpus loodab ta taas töölainele naasta.

Kuigi Reikopi testi tulemus oli positiivne, on ta enesetunne võrdlemisi hea. «Kerge nohu on, aevastan kolm kuni neli korda päevas,» nentis ta, lisades, et tunneb end 99 protsenti tervena.

«Kõige vängem, mis ma selle aja jooksul olen läbi elanud, on see, et mulle tundus ühel hetkel, et mul on väga külm. Aga mul on kodus kogu aeg külm,» sõnas ta naerdes. Reikop usub, et põeb viirust ilmselt kergelt, kuna on kolmekordselt vaktsineeritud.

«Vestlesin oma perearstiga ja ravi ma ei vaja. Pärast isolatsiooni seitsmendat päeva võin tööle naasta,» sõnas Reikop.

Marko Reikop ja Grete Lõbu isolatsioonis.
Marko Reikop ja Grete Lõbu isolatsioonis. Foto: Kuvatõmmis "Ringvaatest"

Stuudios võttis teisipäeval istet peaminister Kaja Kallas, kes kiitis Instagramis «Ringvaate» meeskonda kiire reageerimise eest. ««Ringvaate» tegijate plaan oli, et intervjueerib Marko Reikop. Aga kui ta ootamatult paar tundi enne otse-eetrit positiivse testitulemuse sai, astus vapralt tema asemele Hannes Hermaküla.»

Kallas nentis, et koroonaviirus levib tõesti kõikjal ja sageli väheste sümptomitega. «Minu tunnustus Markole ja kõigile saatetegijatele valvsuse ja kiire reageerimise eest.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles