«Ringvaate» saatejuht Marko Reikop nakatus koroonaga

Elu24
Copy
«Ringvaate» saatejuhid Grete Lõbu ja Marko Reikop 2018. aastal.
«Ringvaate» saatejuhid Grete Lõbu ja Marko Reikop 2018. aastal. Foto: ETV

Teisipäevast «Ringvaadet» juhtis hoopis teleajakirjanik Hannes Hermaküla. Seda põhjusel, et saatejuht Marko Reikopi koroonakiirtest andis positiivse tulemuse. Isolatsioonis on ka kaassaatejuht Grete Lõbu.

«Meil on täna hoopis teistmoodi saatejuht! Teid tervitab Hannes Hermaküla,» teatab «Ringvaade» ühismeedias. 

«Marko Reikopi Covidi kiirtest näitas positiivset tulemust, nii et kuni PCR-testide tulemuste selgumiseni toimetavad nad mõlemad Gretega saadet kodust.»

Stuudios võttis teisipäeval istet peaminister Kaja Kallas, kes kiitis Instagramis «Ringvaate» meeskonda kiire reageerimise eest. ««Ringvaate» tegijate plaan oli, et intervjueerib Marko Reikop. Aga kui ta ootamatult paar tundi enne otse-eetrit positiivse testitulemuse sai, astus vapralt tema asemele Hannes Hermaküla.»

Kallas nentis, et koroonaviirus levib tõesti kõikjal ja sageli väheste sümptomitega. «Minu tunnustus Markole ja kõigile saatetegijatele valvsuse ja kiire reageerimise eest.»

Ka 2020. aasta sügisel saadeti suur osa «Ringvaate» toimetusest eneseisolatsiooni, kuna kaks tiimiliiget said koroonatesti positiivse tulemuse. Saate juhtimise võttis Lõbu ja Reikopi asemel toona üle Jüri Muttika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles