ARMAS KLÕPS ⟩ Nüüd neljakesi! Tanel Padar avaldas imekauni perepildi

Elu24
Copy
Tanel Padar oma kihlatu Lauren Villmanniga.
Tanel Padar oma kihlatu Lauren Villmanniga. Foto: Raul Mee/Mollusk Meedia

Tanel Padar avaldas aasta alguses, et sai 4. jaanuaril teist korda isaks. Nüüd jagas mees imeilusat pilti oma neljaliikmelisest perekonnast.

Mõned nädalad tagasi avaldas Padari kihlatu Lauren Villmann oma isiklikul ja avalikkuse eest suletud Instagrami kontol, et ootab tütart. Aasta alguses sündiski nende peresse tütar, kellele pandi nimeks Luna. Paari peres kasvab ka 2019. aasta augustis sündinud Linda.

Täna postitas teist korda isaks saanud muusik ühismeediasse pildi, kus on peal kõik neli pereliiget. Fännid jagavad postituse kommentaariumis värsketele lapsevanematele õnnesoove. «Armastust perele!» kirjutab üks neist. «Oi, nii kena perepilt! Õnne ja armastust teile!» kommenteerib teine. 

«Ma ei tea, kas see on ainult meil nii, aga mulle tundub, et natuke on kahju nendest teisena sündinud lastest. Selle esimesega on justkui kogu see aur välja lastud, teisega oled ise juba nii palju targem ja muretsed oluliselt vähem,» rääkis Padar esmaspäeva hommikul Vikerraadios.

Rohkem muretseb mees aga selle pärast, et äkki väiksem tütar ei saa nüüd samasugust tähelepanu. «Tähelepanu jagamine kahe lapse vahel – vot see on, ma arvan, kõige raskem. Kui sa oled esmasündinu, siis saad ju kogu tähelepanu. Nüüd peab seda kuidagi jagama!» Muusik tunnistas naljatlemisi, et lõpuks tahaks ju isegi laste emalt tähelepanu saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles