VIDEO ⟩ Andres Puusepp: kiirustasime tulekahjule ja veendusime taas, et meid ei märgata

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Andres ja Birgit Puusepp. Eesti Meelelahutusauhinnad 2019.
Andres ja Birgit Puusepp. Eesti Meelelahutusauhinnad 2019. Foto: Madis Sinivee

«Lase abi läbi!!!» kirjutab raadiohääl ja vabatahtlik päästja Andres Puusepp sotsiaalmeedias ning jagab videot sellest, kuidas teel väljakutsele ei märganud vasakult tulev autojuht vilkuritega masinat. 

«Kiirustasime tulekahjule ja veendusime taas, et meid ei märgata või ei taheta märgata,» kurvastab Puusepp, kes rõhutab, et oluline on abi läbi lasta. Kui seetõttu peaks juhtuma õnnetus, läheb järgmisel brigaadil rohkem aega, et väljakutseni jõuda, ning samuti võib keegi kokkupõrkes haiget saada. 

Kommentaarides arutatakse, et autojuht märkas sireenidega masinat samal ajal, kui tuletõrjeauto vasakult tulevat autot. «Tavainimene pole meiega harjunud ja vaatavad oma rohelist tuld ainiti. Reaktsioon pole nii hea. Haagise mass võis pidurdusteekonna ka pikaks teha,» arutleb üks. Selle peale vastab Puusepp: «Nii on. Kuigi ta vahetab veel rida viimasel hetkel jne. Küll ta märkas.»

Puusepp rõhutab, et video postitamise eesmärk ei ole kedagi süüdi mõista ega halvustada, vaid juhtida veidi tähelepanu sellele, et inimesed märkaks rohkem enda ümber toimuvat. «Kõik lõppes õnnelikult ja me oleme selle üle rõõmsad,» lisab ta.

Vaata videost, kui vähe jäi puudu kokkupõrkest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles