Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kati Murutari lapselast ootav Sofia: pidev iiveldus ei lase normaalselt olla

Copy

19-aastased suunamudijad Sofia Matvejev ja Aleksander Murutar teatasid möödunud nädalal ühismeedia vahendusel, et neist saavad peagi lapsevanemad. Täna rääkis Sofia endanimelisel Youtube'i kanalil lapseootusest ja esimesest trimestrist pikemalt.

Verinoored suunamudijad Sofia ja Aleksander (alumisel pildil) on koos olnud juba üle kolme aasta. Möödunud nädalal avaldas paar, et neist saavad peagi lapsevanemad. «Uus lehekülg meie elus,» teatas Sofia Instagramis.

Aleksandri ema on tuntud kirjanik Kati Murutar (alates 2020. aastast tuntud kui Kati Saara Borodina), kes on juba mitmekordne vanaema. Kui 2017. aastal nägi ilmavalgust Kati tütre Brigita Murutari ja Paul Neitsovi tütar, ütles kirjanik, et tal on juba viis lapselast.

Pärast rõõmustava uudise avalikustamist rääkis Sofia selle nädala alguses sotsiaalmeedias põgusalt, millised sümptomid tal esimese trimestriga kaasnesid. «Pidev iiveldus, 24/7, viis nädalat järjest, haige väsimus (sest pidev iiveldus ei lase normaalselt olla), tundlikud rinnad (mis on üks esimesi sümptomeid) ja mega järsku mega pekkis näonahk,» loetles ta. 

Pikemalt rääkis Sofia lapseootusest aga oma Youtube'i kanalile postitatud videos pealkirjaga «ESIMENE TRIMESTER – kõik sümptomid, sõin kuu aega kiirnuudleid ja näkileibu!?!».

Video alguses teatab Sofia, et esimene trimester saab tal kohe läbi, ning loetleb uuesti oma sümptomeid. Kõigist neist räägib ta videos pikemalt.

«Iiveldus ja oksendamine, need olid ka päris-päris õudsed,» tõdes Sofia ja lisas: «Mul iiveldas reaalselt jutti viis nädalat järjest, iga päev, hommikust õhtuni.» Noor suunamudija avaldas, et tal oli hea olla ainult magades. 

«Need, kes te rasedad ei ole, siis kujutage ette, et teil on viis nädalat kõhugripp ja teil on kogu aeg halb olla. Te ei saa mitte midagi süüa. See on nii väsitav,» kurtis Sofia, kuid lisas rõõmsalt, et õnneks tunneb ta end juba paremini. 

Video teises pooles vastab Sofia talle saadetud küsimustele. Üks suunamudija fänn soovis teada, kas lapse isa Aleks käitub lapseootel Sofiaga teisiti. «Ikka. Ta on palju hoolivam,» ütles Sofia.

Vaata Sofia täispikka Youtube'i videot SIIN:

Tagasi üles