Raplamaal põles lahtise leegiga elumaja: hoone hävis tulekahjus seest täielikult

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Aespas põles elumaja
Aespas põles elumaja Foto: Lugeja foto

Maja elanik oli hoonest väljunud, kuid saanud põletushaavu, kui päästjad kohale jõudsid. Maja mõõtmetega 6 korda 12 meetrit hävis tulekahjus seest täielikult.

Aespa inimeste gruppi postitati esmaspäeva hommikul pilt ja video sellest, kuidas Aespas põleb elumaja lahtise leegiga. 

Põlenud majast veidi eemal elav kohalik sõnas Elu24-le, et vaatepilt oli hirmutav. «Olin just lasteaeda teel, kui põlengut märkasin. Kõik toimus nii kiirelt. Kuna mul oli autos väike laps, ei hakanud ma põlengule lähemale minema.»

Naise sõnul viibis hoovis tol hetkel paanikas majaelanik ning veel üks kohalik naisterahvas, kes püüdis põletushaavadega inimest maha rahustada. «Ta püüdis pidevalt majja uuesti siseneda. Ei saanud täpselt aru, kas püüdis kedagi teist või ainult asju päästa.»

Õnneks viibis majas põlengu ajal vaid üks inimene. 

Foto: Lugeja foto

Esmaspäeval kell 8.52 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohila vallas Aespa alevikus Käbi tänaval. Põlema oli süttinud ühekordne puidust elumaja, mis päästjate saabumise hetkeks põles lahtise leegiga.

Maja elanik oli hoonest väljunud, kuid saanud põletushaavu. Kiirabi tegeles kannatanuga. Veel teadmata põhjusel alguse saanud tulekahju kustutasid päästjad kella 11.05ks. Maja mõõtmetega 6 korda 12 meetrit hävis tulekahjus seest täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles