Mari Ojasaare sünnipäev ilma kaksikõeta: olen alati seda erilist päeva jaganud kalli õega

Elu24
Copy
Mari ja Kristi Ojasaar.
Mari ja Kristi Ojasaar. Foto: Jelena Rudi

17. jaanuaril tähistab oma sünnipäeva Mari Ojasaar, kelle kaksikõde Kristi lahkus meie hulgast ülemöödunud nädalal. «Nüüd algab minu jaoks uut moodi sünnipäevade tähistamine,» tõdes Mari ühismeedias. 

«Hoia ennast! Nii on mulle öelnud viimase kaheksa kuu jooksul väga mitmed inimesed. Ja taas ma kuulen, loen: hoia ennast!» alustas Mari Instagrami tehtud postitust. 

«Tegelikult hoidsin ennekõike kallist õde sel ajal. Ei kahetse hetkegi sellest. Siis hoidsin oma kõhubeebit ja oma pere. Nüüd proovin ise end hoida. Ja tean, et energeetiliselt hoiab Kiku nüüd mind.»

Mari tunnistas, et sünnipäeval on tal nii palju tundeid. «Pole kunagi seda nii üksinda vastu võtnud. Alati jaganud seda erilist päeva kalli õega.» Ta nentis, et tihti nad tähistamist ei vajanudki, vaid piisas lihtsalt teineteisele olemas olemisest ja õnne soovimisest. «Sellega oli kõik olemas.»

«Nüüd algab minu jaoks uut moodi sünnipäevade tähistamine. On põhjust, olen elus ja terve,» sõnas ta.

Ajakirja Buduaar kunagine moetoimetaja ja disainer Kristi Ojasaar lahkus 38-aastasena meie seast 6. jaanuaril. 

Mauri Dorbek andis ühismeedias teada, et lahkunud on tema laste ema ja elukaaslane Kristi Ojasaar. «Pean suure kurbusega teada andma, et täna kell 12.00 lahkus meie hulgast, raske haiguse tagajärjel, minu elu armastus, kolm last siia ilma toonud ja neid üles kasvatanud suurepärane inimene ja maailma parim emme, Kristi Ojasaar.»

«Kristi lahkus minu käest kinni hoides. Koos veedetud 18 aastat olid imelised sellise inimese kõrval. Kallis, me armastame ja igatseme Sind! Puhka rahus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles