MÜSTEERIUM ⟩ «Kaja Kallas käis akna taga luuramas!» Jüri Ratase maakodu juures on salapärased jäljed (4)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Jüri Ratas ja salapärased jäljed.
Jüri Ratas ja salapärased jäljed. Foto: Elu24 kollaaž/Tairo Lutter

Mõista-mõista, kelle jäljed leidis Jüri Ratas maal olles? Hundi, karu, Kaja Kallase või elektrivaraste? 

«Eile õhtul leidsin maal olles sellised jäljed,» nentis Jüri Ratas ühismeedias, jagades fotosid jälgedest lumel. «Kes arvab ära, kelle jälgedega on tegu?» algatas ta vahva äraarvamismängu. 

«Tundub küll karu käpajälg olevat, karud peaksid talveunes olema, kuid ehk on keegi mõmmikut seganud ja üles äratanud,» pakkus üks kommentaariumis. «Kindlalt karu,» olid mitmed temaga nõus.

«Need ikkagi ilvese jäljed,» on teine jäljehuviline veendunud. Viimane leidis ka mõttekaaslasi. «Jäljerea järgi tundub ilves.» Lisaks karule ja ilvesele pakuti nii hunti kui koera. 

«Oleneb, kust ja kuhu need jäljed viivad,» naljatles üks ja ütles, et need võivad vabalt olla poliitiku enda jalajäljed. 

Salapärased jäljed lumel panid aga inimeste fantaasia tööle. «Kaja Kallas käis akna taga luuramas,» pakkus üks. «Peaminister käis isaga luurel,» pakkus teinegi. 

Puutumata ei jäänud ka elektriteema. Spekuleeriti, et jäljed jättis Kaja Kallas, kes käis Ratasele elektriarvet viimas. «Elektrivargad,» nentis sootuks kolmas. Oma pakkumise tegi ka ilusüstide kuningannaks tituleeritud Marju Karin, kes pakkus, et jäljed kuuluvad küttearve toojale.

Sootuks huvitava pakkumise tegi poliitik Kalle Klandorf, kes kirjutas, et tegu võib olla lumeinimese jalajälgedega.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles