Iluhoolikust 22-aastane inglane laob letti, mida ta oma näole teha on lasknud

Elu24
Copy
Iluhoolik ja tõsielustaar Jimmy Featherstone.
Iluhoolik ja tõsielustaar Jimmy Featherstone. Foto: Tom Maddick / SWNS / Scanpix

22-aastase Inglismaal elava Anthony Jimmy Featherstone'i iluideaal on Ken ning mees teeb kõik selleks, et nukuga võimalikult sarnane välja näha. 

Anthony Jimmy Featherstone jagab Instagramis oma konto jälgijatega teekonda iluoperatsioonide maailmas. Kuigi Jimmy on alles 22-aastane, on ta lasknud oma nägu juba palju kordi tuunida ning plaanib protseduuridega jätkata. Iluprotseduuridele kulub tal 10 000 naela aastas. 

Jimmy soovib olla nukk Keni moodi.
Jimmy soovib olla nukk Keni moodi. Foto: Tom Maddick / SWNS / Scanpix

Jimmy on tuntud oma kodulinnas Hullis, kus teda nähakse tänavatel tihti pilkupüüdvas riietuses. Ta teeb kaasa ka kohalikus tõsielusaates. 

Oma Instagrami kontol kirjutab Jimmy: «Inimesed küsivad minult, mida ma olen oma näoga teinud ja kas see valus ka on. Olen täitsa avameelne ja ütlen, et mõned protseduurid teevad haiget küll, aga ma olen sellest valust üle.» Ta räägib ka ühest halvast kogemusest, mis tal tuli eelmisel aastal oma 22. sünnipäeval läbi teha. «Mul oli ühes Harrogate'i kliinikus halb kogemus. Kinkisin endale protseduuri, kuid see läks vussi ja põhjustas mulle valu ning verekaotust. Kuid ma ei lase ennast sellest heidutada. Elu läheb edasi, allpool on loetelu protseduuridest, mida olen siiamaani teha lasknud,» kirjutab ta ja tänab jälgijaid huvi tundmast.

Näo süstimine ilu nimel on tavapärane osa Jimmy Featherstone'i elust.
Näo süstimine ilu nimel on tavapärane osa Jimmy Featherstone'i elust. Foto: Jimmy Featherstone / SWNS / Scanpix


Milliseid protseduure on Jimmy siiamaani teha lasknud?

Jimmy on teinud arvukalt huulte täitesüste, lasknud kolm korda kohendada põsesarnasid, kaks korda tõsta huuli ja ühe korra kulme. Jimmyle on näkku süstitud ka täiteainet, et luua nn rebasesilmade välimus. Lõuga on ta lasknud kohendada kaks korda, lõualuud ümber kujundada ühe korra ja silmaaluseid kohendanud ühe korra. Botoxit on talle süstitud palju kordi. Jimmy on teinud protseduure, mis annavad tema näole vampiiriliku ilme. Sellel aastal ootab noormeest ees ninaopp. Jaanuari alguses tegi Jimmy kulmutätoveeringu.  

Lisaks luksuslikule elustiilile ja iluprotseduuridele armastab mees hobuseid ja kokkamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles