«Isa puudumine on õpetanud ja inspireerinud olema ise parem isa,» sõnab muusik Kenneth Rüütli, kes pole kunagi oma pärisisa näinud, ent just seetõttu on isal olnud tema elus kõige õpetlikum roll. Räppar paljastab, milline isa üritab tema oma lastele olla ning ühtlasi avalikustab kevadel ilmavalgust nägeva pisipoja nime.

Räppar ja produtsent Kenneth Rüütli tunnistab, et tal läheb viimasel ajal eriti hästi. «Toimetan uue muusikaga ja tööalaselt arendan oma ettevõtet, mis toodab ettevõtetele reklaamvideoid, samuti artistidele muusikavideoid jpm.» Just filmindus on muusika kõrval olnud tema suur kirg juba pea kümme aastat. «Need kaks valdkonda on omavahel vägagi põimunud ja toetavad teineteist.»

Alles hiljuti soetas ta koos oma kihlatu ja lapse ema Alice Heinmetsaga ühise kodu. «Kodus on natuke veel sisustamist ja toimetamist aias. Ei hakanud kahe poja eest kõiki töid kohe ära tegema,» sõnab Kenneth, kes plaanib maja remontimise lõpetada just lastega koos. Nimelt teatas ta mõni aeg tagasi, et nende perre on peagi oodata pisikest poega.

Kommentaarid
Copy