Maris Kõrvits vastab Meelis Mandeli kriitikale: käed eemale Raadio 2-st!

Elu24
Copy
Maris Kõrvits vastab Meelis Mandeli kriitikale.
Maris Kõrvits vastab Meelis Mandeli kriitikale. Foto: Madis Sinivee/Remo Tõnismäe/Elu24

Endine Raadio 2 saatejuht Maris Kõrvits ei saanud mitte vaiki olla, kui Äripäeva peatoimetaja avaldas mõtte ERR-i populaarne raadiojaam sulgeda. 

Möödunud nädalal teatas ERR valusatest kärbetest, mis finantspuuduste tõttu vaja teha on. Muuhulgas kirjutas ka Elu24 sellest, kuidas välispoliitikasaadet «Välisilm» otsustati viis minutit lühendada. 

Sel teemal võtsid Õhtulehes sõna erameediajuhid. Muuhulgas arvas näiteks Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, et Raadio 2 võiks täitsa kinni ära panna. 

Ehkki õnneks või kahjuks ei saa reaalsuses Äripäeva juht ERR-i raadiojaama sulgeda, ei sobinud selline sõnavõtt mitte kuidagi pikaaegse raadiotöö kogemusega Maris Kõrvitsale, kes ajakirjaniku sõnavõtu osas Twitteris säutsus. «KÄED EEMALE RAADIO 2-st!» kirjutas Kõrvits kurjalt. 

Raadio 2 on Maris Kõrvitsale kahtlemata südamelähedane raadiojaam. Ehkki praegu äratab naine Eestimaa inimesi Retro FM-i hommikusaates, siis veel veidi rohkem kui viis aastat tagasi töötas Maris just Raadio 2-s, kus saade «KalendeR2» oli tema ja Margus Kamlati juhtimisel eetris neli hooaega.

«Maailma parim raadiojaam, kus on nii palju erinevaid saateid erinevatele inimestele, erineva muusikamaitsega,» kiitis Kõrvits raadiojaama oma viimases saates 2016. aastal. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles