Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Äsja kihlunud Megan Foxi sõrmes hiilgab kihlasõrmus, mis on palju kallim kui Meghan Markle’i oma

Copy
Megan Fox ja Machine Gun Kelly.
Megan Fox ja Machine Gun Kelly. Foto: AFP / Scanpix

11. jaanuaril teatasid näitlejanna Megan Fox ja räpparist rokkar Machine Gun Kelly (MGK) ühismeedia vahendusel, et on kihlunud. Megan sai mehelt kihlasõrmuse, mis on väärt ligi 300 000 USA dollarit ehk 262 000 eurot, vahendab hellomagazine.com.

Tegemist on MGK enda loominguga, mille kohta kirjutab mees oma Instagrami kontol: «Ma tean, et traditsiooniliselt on kihlasõrmuseid üks, aga disainisime selle koos Stephen Websteriga nii, justkui oleks kaks: Megani sünnikivi smaragd ja minu sünnikivi teemant, mis on asetatud kahele rõngale, sidudes kaks hinge kokku üheks südameks, sümboliseerides meie armastust. 1-11-2022.»

Ekspertide esialgsel hinnangul on kihlasõrmuse väärtus 250 000 kuni 300 000 dollarit, mis on oluliselt kallim kui sõrmus, mille prints Harry Sussexi hertsoginna Meghan Markle’ile sõrme pistis. «Näib, et need võluvad pirnikujulised vääriskivid on mõlemad vähemalt viis-kuus karaati ning asetatud kahele plaatinast rõngale, mis omakorda on kaetud teemantidega. Ma arvan, et see sõrmus maksab vähemalt 250 000 dollarit,» arutleb rahvusvahelise plaatinaühenduse esindaja Jenny Luker.

«Sõrmus on nn Toi et Moi stiilis, mis tähendab tõlkes «sina ja mina». See sümboliseerib ideaalselt armastust, eriti veel sellepärast, et MGK otsustas kasutada mõlema sünnikivi. Sarnast sõrmust oleme näinud ka Kylie Jenneri, Ariana Grande ja mitmete teiste staaride sõrmes,» lisab Luker.

Võrdluseks: Meghan Markle’i silmipimestav triloogia ehk kolme teemantiga kihlasõrmus, mille vääriskivid valis prints Harry ise, sh oma ema, printsess Diana kollektsioonist, on väärt ligikaudu 185 000 dollarit ehk 161 000 eurot.

11. jaanuaril teatas Mefan Fox oma Instagrami postituses, et mees laskus ühele põlvele sama puu all, mille all nad 2020. aasta juulis maagiat palusid. «Me ei olnud teadlikud tööst ja ohverdustest, mida meie suhe vajab, aga olime oma armastusest joobunud. Karma.» Postituse lõpus märgib Fox, et seejärel jõid nad üksteise verd.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, kodanikunimega Colson Baker, kohtusid 2020. aastal filmi «Midnight in the Switchgrass» võtetel. Üsna pea hakkasid levima kuulujutud, et Fox ja Kelly on koos ning näitlejanna abielu Brian Austin Greeniga on purunenud. Mõned päevad hiljem kinnitas Green, et tema abielu näitlejannaga lõppes juba 2019. aasta detsembris.

Suhte alguses kirjeldas Fox, et tundis Kellyga lausa astroloogilist sidet. «Ma teadsin kohe, et ta on minu kaksikleek,» viidates sellele, et kaksikleek on kaheks jagunenud hing.

Tagasi üles