Elisa Kolk avaldas, mis on tuntuks olemise juures kõige keerulisem ja mis hakkab Eesti Laulu laval toimuma

Elu24
Copy

Eesti Laulu poolfinaalis osalev Elysa ehk Elisa Kolk vastas Instagramis fännide küsimusele, avaldades nii mõndagi põnevat.

Noorelt lauljatarilt uuriti, mis on avaliku elu tegelaseks olemise juures kõige keerulisem. «Mõnede inimeste pahatahtlikkus, vaenulikkus. See ongi kõige raskem,» vastas Elysa. «Vahepeal ma ei suuda uskuda, kui palju viha ja kibestumust inimestes on. Sellega aitab mul toime tulla teadlikkus, et need inimesed peegeldavad iseennast ja sel pole minuga tegelt mingit pistmist,» lisas ta. «Õnnelik ja terve inimene tunneb rõõmu ka teiste üle.»

Otseloomulikult uuriti lauljatarilt ka Eesti Laulu kohta, kus viimane osaleb looga «Fire».

«Ka laval tuld ka näeme?» küsis üks. Tulesõu ootajad aga muretsema ei pea! «Kuidas ilma tuleta saakski,» vastas Elysa. 

Nii mitmedki võrdlesid sotsiaalmeedias Elysa lugu mõne Küprose või Kreeka eurolooga. «Näen endas, et mul on kaks poolt, mis on väga tugevad. Üks on ballaadide tegemine ja laulmine ja teine pool on selline, kes tahab ennast tantsides välja elada ja teha sellist energilist muusikat,» tunnistas ta Elu24-le pärast veerandfinaali antud intervjuus. «See tuleb kindlasti hästi äge,» lubas ta.

Eesti Laul 2022 poolfinaalid toimuvad 3. ja 5. veebruaril ning võitja selgub suures finaalis 12. veebruaril Saku suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles