Liza Lind põrutas kallimaga päevi kestnud reisijama järel hoopis Mehhikosse

Elu24
Copy

Maailmarändur ja sisulooja Liza Lind alustas esmaspäeval kallimaga järjekordset reisi. Kõik läks sujuvalt, kuni paar jõudis Trinidadi ja Tobagosse, kus keelati neil riiki siseneda, kuid minema ka ei lastud. Päevi kestnud reisijama järel sai paar lõpuks saareriigist välja ning nüüd on noored jõudnud Mehhikosse.

Maailmarändur Liza Lind on noorele eale vaatamata külastanud juba enam kui 50 riiki. Esmaspäeval seadis Liza oma kallimaga suuna Trinidadi ja Tobago poole, mis on saareriik Kariibi mere kaguosas Lõuna-Ameerika põhjarannikul Väikeste Antillide saarestikus.

Sinna jõudes tabas aga paari ebameeldiv üllatus – neil keelati riiki siseneda ja ebaselge oli ka see, millal nad sealt minema saavad. Õnneks pääsesid noored päevi kestnud jama järel riigist välja ega lasknud sellel kõigel ennast liialt kaua morjendada.

«Kui elu sinu plaanidesse sekkub, muuda plaani,» kirjutas Liza oma Instagrami-loos ja jagas kaadrit lennusõidust. Veidi hiljem avaldas Liza, et nad on kallimaga jõudnud Mehhikosse.

Seal proovis Liza teist korda elus tekiilat. «Ma pole fänn, aga tundus peaaegu illegaalne Mehhikos tekiilat mitte juua,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles