LUMMAV KAADER Fännidel vajus Cristiano Ronaldo kihlatu pildi peale suu ammuli

Elu24
Copy
Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo Foto: AP/ Scanpix

Jalgpallur Cristiano Ronaldo elukaaslane Georgina Rodriguez jagas ühismeedias lummavat fotot, mis pälvis kohe ka fännide heakskiidu.

27-aastane modell poseerib fotol isikliku Netflixi sarja reklaami jaoks. Sari nimega «I Am Georgina» jõuab vaatajateni juba jaanuaris. «Aitäh, Netflix,» tänas Rodriguez pildi juures.

Erilise tähelepanu osaliseks sai aga roosa kleit, mida ta fotol kannab. «Erakordne!» kiideti kleiti postituse kommentaarides.

Alles oktoobris teatas paar, et saavad kaksikute vanemateks. «On rõõm teatada, et ootame kaksikuid. Meie südamed on täis armastust – me ei jõua ära oodata, millal teiega kohtume,» kirjutas 36-aastane Ronaldo Instagramis. Armsat sõnumit saatis pilt koos 27-aastase kallima Rodriguezega, kellega naerusuiselt voodis lebati, käes ultrahelipilt kaksikutest.

Pilt kogus lühikese ajaga kümneid miljoneid meeldimisi ja selle alla jäeti tuhandeid õnnesoove. Ronaldo on üks parimaid ja enim tasustatud sportlasi maailmas. Lisaks on ta 240 miljoni jälgijaga ametlikult Instagrami kõige jälgitavam kasutaja.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles