Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Ilusüstide kuninganna Marju Karin uuest trendist: see näeb välja nagu triikraud!

Copy
Marju Karin.
Marju Karin. Foto: Erakogu.

Ilusüstide kuninganna Marju Karin käis Raadio 2s rääkimas oma tööst. Muu hulgas pajatas karismaatiline Karin sellest, kuidas ta noortele ilusüste ei tee ja kuidas kõik naised praegu triikraualõuga tahavad. 

Karin tunnistas, et endale teeb ta süste ise. Palju ta neid teinud on? «Sa ei saa niimoodi arvestada, see on samamoodi, nagu küsida, kui palju sa kohvi oled joonud. Seedid ära, läheb ära,» räägib Karin. Ta ütleb, et ilusüstidega liialdamise vältimiseks tuleb väga kindlalt teada, mida ja kui palju süstida. «Spetsialistina pead kliendi jaoks olema nõustaja pool, mitte see pool, kes ütleb iga hinna eest, et paneme juurde.» Karin sõnab, et tema peab olema ka see, kes ütleb, et ärme enam juurde süsti. 

Need, kel iluprotseduurid juba kaugelt näha, ei tule Karini sõnul tema juurde, sest neile ta lihtsalt midagi ei teeks. Karini sõnutsi ei tasu süste tegema minnes oodata, et lähed ilusamaks, vaid et säilitad selle, mis sul on. «Üks mu klient ütles, et tema sõbranna on öelnud, et kuule, sa käid 20 aastat Marju juures ja midagi ei muutu. Just see ongi point. Ta on säilitanud selle näo.»

Tagasi üles